Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan flaş açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın'da kongre öncesi halka hitap etti. Kılıçdaroğlu'nun sanatçıları eleştirmesine karşılık "sanatçılarımıza hakaret etme hakkını kimden aldın. Edep Ya Hu" dedi.

07 Nisan 2018 - 16:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın İl Kongresi'nde konuşuyor:

Demokrasinin, milli iradenin, bağımsızlığı şehri olan Aydın'ın bizim gönlümüzde ayrı bir yeri vardır. Aydın'da çalınmadık kapı bırakmayacağız. Ana kademe 2019'a kadar kapı kapı dolaşmaya hazır mıyız? 

Dünyanın neresine gidersen git, Batı'ya git, Amerika'ya git, sanatçılar zaman zaman askerleriyle, ordusuyla beraber olurlar, onları moralize ederler, onlara moral verirler. Bizimki çılgın, hayatında böyle bir şey yaşamamış.
Gazi Mustafa Kemal'in CHP'si, bu ülkenin Kurtuluş Savaşı'na öncülük eden kadro tarafından kurulmuştur. Bugünkü CHP ise Türkiye'nin ikinci Kurtuluş Savaşı olarak gördüğümüz mücadele sürecine alenen ihanet eden, ülkemizin ve milletimizin düşmanı kim varsa onların değirmenine su taşıyan bir parti haline dönüşmüştür.

Yarın öbür gün ana muhalefetin başındaki zat Aydın'a gelirse, kendisinden şehitleri anmadan önce ağzını çalkalamasını isteyin. 

 

İşte konuşmasından satır başları:

 Şuan itibarıyla 3991 teröristi etkisiz hale getirdik. Şehitlerimizin intikamını aldık, alıyoruz, alacağız. Bu sadece Afrin'de. Irak'ın kuzeyinde olanlar var, oralarda da yüzlercesini etkisiz hale getiriyoruz. Neyle biliyor musunuz kendi ürettiğimiz silahlarla. Modern teknoloji savunma sanayii neyi başardıysa bizde onu başaracağız. Bizim yapanlardan neyimiz eksik? Amerikanın kapısına gidersin onlardan silah isterdik. Bugün git yarın gel derlerdi. Kötü komşu bizi İHA, SİHA sahibi yaptı. 

Türk milletini artık gayet iyi anlıyorlar. Bize kim ne derse desin biz kendi kararımızı kendimiz vereceğiz. 

SANATÇILARIN HATAY ZİYARETİ

Bay Kemal çıldırdı, hakaret üstüne hakaret. Bay Kemal, ofisi söyle de sanatçılarımız senden izin alsın. Mehmetçiğimize moral vermeye gelen sanatçılarımıza hakaret etme hakkını kimden aldın. Edep Ya Hu derler. O teröristlere beraber. Onlarla kol kola yürüdü.  Biz ise Mehmedimiz yanında oluruz. Davul zurna klarnet diyor sadece orada klarnet vardı. 

Buna haddini sandıkta bildireceğinize ben inanıyorum. Bilenler bilmeyenlere bunu anlatmalı. Biz ona bakmayacağız kendi işimize bakacağız. 

Sayın Genelkurmay Başkanı ile birlikte Tatlıses'in yanına oturduk. Duydum ki, Tatlıses uçakta yaylaları söylemiş. Biz askerde yaylalar yaylaları söylerdik. Biraz da kendinden bir şeyler katmış Tatlıses. Olayı aldı Afrin'den Mümbiç'e gitti. Bu bir aşktır ya. Bay Kemal bilmez. Bunların bu ülkede dikili bir ağacı yoktur

 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x