CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN İŞADAMLARINA YENİ İSTİHDAM...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN İŞADAMLARINA YENİ İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ ÇAĞRISI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN İŞADAMLARINA YENİ İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ ÇAĞRISI

14 Aralık 2017 - 15:22 - Güncelleme: 14 Aralık 2017 - 15:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şubat ayında başlattığımız istihdam seferberliğinde 1,5 milyon ek istihdam sağlanması bir rekordur"dedi. yeni çağrı yapan Erdoğan her işverenini 2 ilave işçi almasını istedi.
Cumhurbaşkanı
Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de düzenlenen İstihdam Şurası Ödül Töreni'nde konuşuyor." İstihdam seferberliğine katılan iş dünyamıza özellikle şükranlarımı sunuyorum. Bu seferberlik kapsamında 2017 yılıdna şuana kadar 1.5 milyon kişiye ilave istihdam sağlanmış olması ülkemiz için bir rekordur" diyen Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

Ülkemizin üçüncü çeyrekte yüzde 11.1 oranında büyümesine dudak bükenlerin elde ettiğimiz 1.5 milyon kişilik ilave istihdamı takdir etmelerini elbette beklemiyoruz. Sadece gölge etmesinler, ayağımıza bağ olmasınlar, vaktimizi boşa harcamasınlar yeter.

Biz milletimizle el ele verir, tüm engelleri aşarak hedeflerimize ulaşırız. İstihdam seferberliğinde elde ettiğimiz neticede devletimizin sağladığı teşvikler elbette önemlidir. İstihdam seferberliğimize katılarak, ülkemizin geleceğine yatırım yapan iş dünyamızın tüm mensuplarına, bakanlığımızın ve birliğimizin yönetimlerine, valilerimize, katkı sağlayan herkese bir kez daha şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum. Umulmadık bir şekilde kaybettiğimiz İstanbul Ticaret Odası Başkanımız, aynı zamanda partimizin kurucularından dostumuz, kardeşimiz İbrahim Çağlar kardeşime Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

2023 projelerimiz ile somutlaştırdığımız bir hedefimiz var. Bu hedefe ulaşmanın yolu kendimizi geliştirmekten geçiyor. Ülkemizin bu yıl ilk 3 çeyreğinden elde ettiği ortalama yüzde 7.4'lük büyüme oranı, hedeflerimiz doğrultusunda büyüdüğümüzü gösteriyor. İnşallah yıl sonunda da bu düzeyde bir oranı tutturacağımıza inanıyorum. Bizim için büyümenin en önemli göstergelerinden biri de istihdam.

ARTI İKİ İSTİHDAM ÇAĞRISI

Erdoğan TOBB üyelerine artı 2 istidam çağrısında bulundu Eğer artı 2 istihdamı sağlayacak olursak  bu ülkemizin büyüme oranını daha da genişletip yayacak, kıskananları çıldırtacaktır. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x