Cumhurbaşkanı Erdoğan Oyunu Kullandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Oyunu Kullandı!

31 Mart 2019 - 14:17 - Güncelleme: 31 Mart 2019 - 14:22

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Üsküdar'da bulunan Saffet Çebi Ortaokulu'na gelerek oyunu kullandı

Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Erdoğan, şunları söyledi:

"Türkiye genelinde kayıtlı 56 milyon seçmenli bir seçim... Öncelikle, sabah iyi başlayan ama daha sonra Malatya Pötürge'de yaşanan olay gerçekten bizleri üzdü. Böyle bir durumun olmaması gerekirdi. Ne yazık ki burada 2 vatandaşımızın ölümü, Cumhurbaşkanı olarak beni ve arkadaşlarımı ciddi manada üzmüştür. Bu konuda Adalet Bakanlığımız, İçişleri Bakanlığımız yargı süreci olarak da gerekli bütün araştırmaları, soruşturmaları yapıyor. Ben, bu 2 arakadaşımıza rahmet diliyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum. Fakat bu durumun partiler arası bir sorgulamaya, partiler arası bir yargılamaya götürülmesini doğru bulmuyorum.

Bu tür durumlarda özellikle dudaklarımızın arasından çıkacak sözler çok büyük önem taşıyor. Temennim odur ki bunun dışında seçimler bittiği ana kadar herhangi bir durumun olmamasıdır. Arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre de iyi gidiyor. Başta 30 büyükşehrimiz olmak üzere seçimlerden başarılı bir şekilde çıkıp demokrasinin adeta temel taşı olan yerel seçimlerin inanıyorum ki merkezi sisteme de 1 Nisan'dan itibaren çok büyük güç katacaktır. Tüm miletimize tüm seçmenlerimize hayırlı olsun diyorum. Temennim odur ki yüksek bir katılımla akşam sandıkları kapamış olalım.

Seçimi, belli bir yere kadar İstanbul'da takip edeceğim, belli bir yerden sonra da basın toplantısını İstanbul'da yapıp ondan sonra Ankara'ya hareket edeceğim."

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x