DAEŞ’İN KADIN İŞKENCECİSİNDEN İTİRAFLAR!

DAEŞ’İN KADIN İŞKENCECİSİNDEN İTİRAFLAR!

DAEŞ’İN KADIN İŞKENCECİSİNDEN İTİRAFLAR!

11 Eylül 2017 - 13:49

Terör örgütü DAEŞ’ten kaçan kadının itirafları, kan donduracak cinsten. İngilizlerin daha vahşi işkence yapmaktan hoşlandığını söyleyen 25 yaşındaki Hacer, “Özellikle kocaları ya da babaları da oradayken, Suriyeli kadınlara işkence yapmaktan zevk alıyordum” dedi.
DAEŞ karşıtı "Rakka Sessizce Katlediliyor" (Raqqa Being Slaughtered Silently) adlı aktivist grup, terör örgütünden kaçan 25 yaşındaki Hacer’le konuştu. 2014’te DAEŞ’in tamamen kadınlardan oluşan El Hansa Tugayı isimli koluna katıldığını söyleyen Hacer, kadınlara savaşma ve yükselme şansı verdiği için bu terör örgütüne katıldığını söyledi.

Hacer, Rakka’da ‘şeriat polisi’ olarak görev yaptığı sırada, Batılı kadınların daha vahşi işkence yöntemleri kullandığını gördüğünü belirtti. “Bilirsiniz, Avrupalılar diğerlerinde daha sadist ve vahşi. Mesela, İngiliz kadın savaşçılar daha gaddar işkence yapmakla övünürlerdi. Um Salama diye bilinen kadın, tam bir İngiliz’di ve ‘ısırma’ aleti olarak bilinen şeyi kullanıyordu” dedi.

Kendi geçmişi hakkında da konuşan Hacer, “Özellikle kocaları ya da babaları da oradayken, Suriyeli kadınlara işkence yapmaktan zevk alıyordum” ifadesini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x