Dağlıca Şehidi’nin Oğluna Sünnet Töreni !

Dağlıca Şehidi'nin Oğluna Sünnet Töreni !

23 Haziran 2018 - 08:50

Şehit Astsubay Okan Taşan'ın oğlu Meriç sünnet oldu. Törene Ankaralılar ilgi gösterdi. Cumhurbaşkanımızı temsilen Özel Kalem Müdürü ve Büyükelçi Dr. Hasan Doğan da Meriç'i yalnız bırakmadı

2015'te Hakkari Dağlıca'daki PKK'nın hain pususunda şehit düşen Astsubay Okan Taşan'ın oğlu Meriç'in mutlu günü gerçekleşti.
 

ANKARA MERİÇ'İN YANINDA
Ankara'nın Keçiören semtinde gerçekleştirilen merasime binlerci kişi katıldı. Emniyet teşkilatı Meriç için konvoy yaparken, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli makam aracını tahsis etti.

KONVOYLA TUR ATILDI
Canikli'nin çiçeklerle süslenen makam aracına binen Şehit Astsubay Üstçavuş Okan Taşan'ın oğlu Meriç, sünnet düğünü öncesinde annesi Aylin Taşan, akrabaları ve sosyal medyadan düğünün haberini öğrenen yüzlerce vatandaşla birlikte konvoy eşliğinde şehirde tur attı.

CUMHURBAŞKANI SEFERBER OLDU
Bu anlamlı günde Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Büyükelçi Dr. Hasan Doğan da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı temsilen Meriç'in yanındaydı.
Sünnet düğününe ayrıca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MERİÇ BABASININ MEZARINA GİTTİ
Motosikletli yunus timleri eşliğindeki konvoyla Canikli'nin makamaracında Cebeci Şehitliği'ne gelen Meriç, annesi Aylin Taşan ile birlikte babasının kabrini ziyaret etti. Vatandaş da şehitliğe gelerek aileye destek oldu. Meriç burada, babasının kabrindeki fotoğrafını öperek, babasının yanında olmasını istediğini söyledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x