DARBE KALKIŞMASI İLE İLGİLİ ŞOK İDDİA!

DARBE KALKIŞMASI İLE İLGİLİ ŞOK İDDİA!

22 Temmuz 2016 - 10:11

Gürcistan'da her okul tatili sonrası Türkiye'ye gelen FETÖ'cü öğretmenlerin, 15 Temmuz'da darbe olacağını bildikleri için bu sene Türkiye'ye gelmedikleri iddia edildi.

Gürcistan'da FETÖ terör örgütü ile doğrudan veya dolaylı bağlantısı olan öğretmenlerin Türkiye'deki darbe girişiminden önceden haberdar oldukları iddia edildi.

HİÇ BİR ÖĞRETMEN TÜRKİYE'YE GİTMEMİŞ

Gürcistan'da uzun yıllardır bulunan bazı Türk işadamları tarafından Cihan Haber Ajansı'na yapılan açıklamada, bu ülkede okulların 15 Haziran'da tatil olmasına rağmen FETÖ'cü öğretmenlerden hiç birinin Türkiye'ye gelmediği belirtildi.

DAHA ÖNCEKİ YILLARDA TÜRKİYE'YE GELİYORLARDI

Eski Sovyet Sosyalist Cumhuriyetleri Birliği (SSCB)'nin dağılmasından sonra FETÖ'cülerin en güçlü oldukları ülkelerin başındaki Gürcistan'da çalışan onlarca FETÖ'cü öğretmen daha önceki yıllarda okullar tatil olunca Türkiye'ye geliyordu.

FETÖ'CÜLER ÇOK GÜÇLÜ

Gürcistan'daki FETÖ'cülerin sadece kendilerine yakın kişileri aralarına aldıkları bir işadamları derneği de bulunduğunu belirten Türk işadamları, " Gürcistan eğitim sistemi içinde FETÖ'cüler çok güçlü.

DEVLET OKULLARINDA DA ONLARCA FETÖ'CÜ ÖĞRETMEN VAR

Kendilerine ait özel okullar yanında devlet okullarında da onlarca FETÖ'cü öğretmen var. Bu öğretmenlerden hiç birinin Türkiye'ye gelmeyişi, darbe girişimini önceden bildiklerini gösteriyor" diye konuştular.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x