Dava İle İlgili Sıcak Gelişme!

Dava İle İlgili Sıcak Gelişme!

16 Mayıs 2020 - 08:28

Sakarya Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nde öğretim görevlisi olan eşi Elif İlter eşi tarafından 8 yerinden bıçaklanmıştı. Dava ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı


İstanbul Üsküdar’da 1 Aralık 2019’da Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bilişim Daire Başkanı Cengiz İlter (43), şiddetli geçimsizlik yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu Sakarya Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nde öğretim görevlisi olan eşi Elif İlter’i (42), 8 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

Cengiz İlter, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hayati tehlikeyi atlatan Elif İlter ise tedavisinin ardından taburcu edildi.
 
‘KASTEN ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS’
 
Adli tıp raporunda, Elif İlter’in vücudunda 8 adet kesici alet yaralanması mevcut olduğu tespit edildi. İddianamede, bu kesilerin, mağdurenin hayati tehlike geçirmesine neden olduğu, belirtilen yaralanmaların boyutları göz önüne alındığında ve şüphelinin, kamera görüntülerinde elindeki bıçağı kesintisiz ve sürekli hareketlerle kullanarak hayati darbelere neden olduğunun görüldüğü belirtildi. Şüpheli Cengiz İlter’in, ‘haksız tahrik altında eşi kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x