DEAŞ’a Ne Yaptıysak YPG’ye de Aynısını Yapacağız!

DEAŞ'a Ne Yaptıysak YPG'ye de Aynısını Yapacağız!

30 Aralık 2017 - 14:15

Erdoğan'dan Teröristlere Gözdağı: DEAŞ'a Ne Yaptıysak, YPG'ye de Aynısını Yapacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zalimin adı dün rejimdi, DEAŞ'tı, bugün YPG. DEAŞ'a ne yaptıysak bu örgüte de aynısını yapacağız ve sınırlarımızı güvenli hale getireceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kastamonu İl Kongresi'ne katıldı. Kılıçdaroğlu'na sert çıkan Erdoğan, terör örgütlerine de gözdağı verdi: Zalimin adı dün rejimdi, DEAŞ'tı, bugün YPG. DEAŞ'a ne yaptıysak bu örgüte de aynısını yapacağız ve sınırlarımızı güvenli hale getireceğiz.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"NE CİNS Bİ ADAMSIN BE!"

"Söylediği şeye bak, tek tip elbiseyle ilgili. 'Onların yakınların yok mu, onları o halde gördükleri zaman ne yapacaklar, üzülmeyecek mi, şöyle olmayacak mı, böyle olmayacak mı?' ya sen ne cins adamsın be. Sen benim 251 şehidimin yakınlarını düşünmüyorsun, sen benim 2 bin 193 gazimin yakınlarını düşünmüyorsun. 'Onların acaba yakınları, evlatları, kardeşleri şehit olduğu zaman ne yaptılar, ne yapıyorlar' diye soruyor musun? Bunu düşünüyor musun? Yok."

"DEAŞ'A NE YAPTIYSAK, YPG'YE DE AYNISINI YAPACAĞIZ"

Zalimin adı dün rejimdi, DEAŞ'tı, bugün YPG. DEAŞ'a ne yaptıysak bu örgüte de aynısını yapacağız ve sınırlarımızı güvenli hale getireceğiz. "

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x