Dev Derbi Öncesi Kritik Karar!

Dev Derbi Öncesi Kritik Karar!

24 Eylül 2019 - 14:23

Süper Lig'in 6. haftasında sezonun ilk İstanbul derbisi heyecanı yaşanacak

Galatasaray, 28 Eylül Cumartesi günü TT Stadı'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek.

28 Eylül Cumartesi günü Türk Telekom Stadı'nda oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Kasımpaşa maçında yüzüne aldığı darbe sonucu çenesi kırılan ve ameliyat edilen Younes Belhanda’nın Fenerbahçe derbisinde oynayıp oynayamayacağı merak konusu...

Şampiyonlar Ligi’nde Club Brugge ve ligde Yeni Malatya maçlarını kaçıran Faslı yıldız, dev derbiye yetiştirilmeye çalışılıyor.
Habere göre; 2 haftadır yemek yerken bile zorlanan Belhanda’nın bugün antrenman öncesi son durumuna bakılacak...
MASKEYLE OYNAYACAK

29 yaşındaki oyuncu kendisini iyi hissederse antrenmana çıkacak.
Geçirdiği ameliyat ve ardından uygulanan yoğun tedaviyle kısa sürede toparlanan Belhanda, sezonun ilk derbisinde oynamak için özel olarak tasarlanan bir maske kullanacak.

Fatih Terim, Belhanda’nın derbiye mutlaka yetiştirilmesini talep etti.

Bunun üzerine sağlık ekibi yoğun bir mesaiye girerken, Younnes Belhanda da özveride bulunarak, maskeyle sahaya çıkabileceğini söyledi.

Ancak maç kadrosunda 12 yabancıdan fazla oyuncu bulunamayacağı için 2 yabancısını tribüne çıkarmak zorunda olan teknik direktör Fatih Terim’i zorlu bir tercih bekliyor.

Malatya’ya sakat Belhanda’nın yanı sıra Feghouli’yi de götürmeyerek rotasyon yapan Terim, bu 2 oyuncusunun derbide kullanmak istiyor.

Yine de Belhanda’nın tam olarak hazır olup olmadığını görmek isteyen deneyimli antrenör, Faslı yıldızın ilk 11’de başlaması halinde erken değişiklik riski taşıdığını da biliyor.

Terim'in Belhanda hakkındaki son kararını maça 1-2 gün kala vereceği öğrenildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x