DÖVMELİ KRAL!

DÖVMELİ KRAL!

15 Ekim 2016 - 21:50

İZLENEN HABER,İZLENEN HABER,İZLENEN HABER,İZLENEN HABER,İZLENEN HABER,İZLENEN HABER
İZLENEN HABER,İZLENEN HABER,İZLENEN HABER,İZLENEN HABER,İZLENEN HABER,İZLENEN HABER

                                                                       DÖVMELİ KRAL!

Dünyanın en uzun süre tahtta kalan kralı Adulyadej'in ölümünün ardından, yerine 63 yaşındaki kardeşi Maha Vajiralongkorn geçmeye hazırlanıyor. Ancak yeni kDünyanın en uzun süre tahtta kalan kralı Adulyadej'in ölümünün ardından, yerine 63 yaşındaki kardeşi Maha Vajiralongkorn geçmeye hazırlanıyor. Ancak yeni kralın tarzı çok konuşuluyor çünkü Adulyej'in ardından tahta gelmesi beklenen Maha Vajiralongkorn 63 yaşında dövmeli ve düşük bel pantolon giymeyi çok seviyor.

70 yıl Tayland'ı yönettikten sonra dün ölen Kral Bhumibol Adulyadej'den sonra gözler yeni krala çevrildi. Adulyadej'in yerine geçecek isim, 63 yaşındaki Veliaht Prens Maha Vajiralongkorn.

Vajiralongkorn, son olarak Almanya'nın Münih kentine yaz mevsiminde yaptığı ziyaretle dünya medyası tarafından manşetlere taşınmıştı. Çünkü Maha Vajiralongkorn, düşük belli kot pantolonu, bedenini açıkta bırakan kısa dar atleti ve dövmeleriyle alışılageldik Prens görüntüsünden oldukça uzaktı.Prens'in kız arkadaşı Suthida da kot pantolon ve göbeğini gösteren kısa bir tişörtle kameralara yakalanınca söz konusu fotoğrafı Facebook sayfasında paylaşan İngiliz gazeteci Andrew MacGregor Tayland Kraliyet Ailesi'ne hakaret ettiği gerekçesiyle 2011 yılından bu yana ülkeye girememe cezası aldı.

Dövmeli ve düşük bel kot pantolon fotoğrafından sonra İngiliz gazeteci Andrew MacGregor'un Taylandlı eşi Noppawan Bunluesilp gözaltına alındı. Bunluesilp 8 saat gözaltında tutulduktan sonra serbest kaldı.

Bild gazetesi de, ziyareti 'Tayland Prensi'nin artık gömleğe parası yetmiyor mu?' başlıklı haberiyle duyurmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x