Dün Akşam 22:10’da Acı Haber Geldi

Dün Akşam 22:10’da Acı Haber Geldi

Dün Akşam 22:10’da Acı Haber Geldi

12 Mayıs 2017 - 11:38

    İbrahim Erkal hayatını kaybetti.

Salı günü beyin ölümü gerçekleşen ses sanatçısı İbrahim Erkal'ın dün akşam saat 22.10'da kalbi durdu. Erkal'ın vefatının ardından sevenleri gözyaşlarına boğuldu...
Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi süren ve önceki gün beyin ölümünün gerçekleştiği ancak hayati fonksiyonun devam ettiği açıklanan İbrahim Erkal'ın saat 22.10'da kalbi durdu.  İbrahim Erkal hayatını kaybetti.

DOKTOR AÇIKLAMA YAPTI
Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam da AA muhabirine yaptığı açıklamada, beyin ölümü gerçekleşen Erkal'ın saat 22.10'da kalbinin de durduğunu belirterek, vefat ettiğini söyledi. Sağlam, "Değerli sanatçımız İbrahim Erkal bugün saat 22.10'da kalbinin de durması sonucu vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz." dedi. Önceki gün beyin ölümü gerçekleşen İbrahim Erkal'ın, tıbbi destek ünitesine bağlı olarak kalp ve diğer organlarının hayati fonksiyonları sürdürülüyordu.

KIZI ELİF'E ELDİVEN ALMIŞTI
Erzurumlular Vakfı Başkanı Suha Dengizek, "Acı haberi aldık saat 23.20 civarında İbrahim Erkal’ımızı kaybettik. Kaza geçirdiği gün son saatine kadar beraberdik. Erkal bugün ruhunu Kuranla zemzem içerek ruhunu teslim etti. Kaza geçirdiği gün kızı Elifsu 10 günlüktü. Elif’e eldiven almıştı. ’Yüzünü çizmesin diye eldiven aldım’ dedi. Sonra ayrıldık. En son sözleri o oldu" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x