Düşmüş Olmasından Endişe Ediliyor!

Düşmüş Olmasından Endişe Ediliyor!

22 Ocak 2019 - 13:45

Arjantinli futbolcu Emiliano Sala'yı Galler'e götüren özel jet Manş Denizi üzerinde havada kayboldu

Ünlü futbolcu Emiliano Sala'yı taşıyan uçakla bağlantı kesildi Fransa'da yayınlanan L'Equipe gazetesinin son dakika olarak verdiği habere göre birkaç gün önce Cardiff City'ye transfer olan Arjantinli futbolcuyu taşıyan uçaktan haber alınamıyor.

Ünlü futbolcu Emiliano Sala'yı taşıyan uçakla bağlantı kesildi Uçakla bağlantının Channel Adaları'ndan Alderney civarında kaybolduğu öğrenildi.
Ünlü futbolcu Emiliano Sala'yı taşıyan uçakla bağlantı kesildi Cardiff City'ye imza attıktan sonra Fransa'ya dönen ve Nantes'taki takım arkadaşlarına veda eden Sala'nın Pazartesi günü Galler'e gitmek üzere özel bir uçakla yola çıktığı öğrenildi.

Ünlü futbolcu Emiliano Sala'yı taşıyan uçakla bağlantı kesildi Cardiff City'ye imza attıktan sonra Fransa'ya dönen ve Nantes'taki takım arkadaşlarına veda eden 28 yaşındaki Sala'nın Pazartesi günü Galler'e gitmek üzere özel bir uçakla yola çıktığı öğrenildi.

Ünlü futbolcu Emiliano Sala'yı taşıyan uçakla bağlantı kesildi Son bağlantının olduğu bölgede iki helikopter ve botların arama yaptığı belirtildi. İngiliz Kraliyet Sahil Güvenlik birimleri, kaybolan uçağın kurtarma alanları içinde olmadığını ancak yardım için iki helikopter gönderildiğini belirtti.

Ünlü futbolcu Emiliano Sala'yı taşıyan uçakla bağlantı kesildi Büyük Britanya Meteoroloji Servisi ise uçuş sırasında hava durumunun ve rüzgar hızının çok kötü düzeyde olmadığı ancak arama çalışmaları esnasında yağış ve rüzgar hızının yükseldiğini paylaştı.

Ünlü futbolcu Emiliano Sala'yı taşıyan uçakla bağlantı kesildi "The Piper Malibu" tipi uçakta Sala ve pilotun bulunduğu öğrenildi. Guernsey polisinin yaptığı açıklamada uçakla bağlantının kesildiği ve arama kurtarma operasyonularının sürdüğü öğrenildi.

Ünlü futbolcu Emiliano Sala'yı taşıyan uçakla bağlantı kesildi Sala'yı transfer eden Cardiff City Kulübü'nün başkanı ise bir Türk. Kulübün başkanlığını Mehmet Dalman yürütüyor. 

Cardiff City kulübü Sala ile 2022 yılına kadar sözleşme imzalamıştı. Transfer 15 milyon sterlin (17 milyon euro) karşılığında gerçekleşmişti. Galatasaray kulübü de bu futbolcuyla yaz transfer döneminin başında ilgilenmişti.

Sala'yı transfer eden Cardiff City Kulübü'nün başkanı ise bir Türk. Kulübün başkanlığını Mehmet Dalman yürütüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x