"Eğitime ve Doğaya Umut Olacak"

"Eğitime ve Doğaya Umut Olacak"

23 Temmuz 2018 - 14:54

Media 4x4 öncülüğü OKUSEV işbirliğinde geliştirilen ‘Eğitim İçin Bir Tohum’ projesi yardıma ihtiyacı olan binlerce öğrenciye destek olmayı hedefliyor

Daha önce sosyal sorumluluk ve farkındalık konularında birçok projeye imza atan organizatör Engin Taşkıran’ın yürüttüğü projede birçok ünlü isim de projeye destek veriyor. Toplumun eğitime ve doğaya olan duyarlılığını artırmayı hedefleyen proje, insanları ortak paydada birleştirerek daha aydınlık nesiller yaratarak kalıcı çözümler üretmeyi hedefliyor. Çocuk gelişiminde doğanın önemini vurgulayan proje, saksıya ekilen tohumları ülkenin birçok yerine ulaştırarak daha yeşil bir ülke yaratmayı amaçlıyor.

Eğitim İçin Bir Tohum projesi kapsamında üretilen saksılar ülkenin dört bir yanına ulaştırılarak iklim değişikliği ve ormanların yok olmasına dikkat çekilecek. Eğitime verilen desteğin yanında, doğaya olan duyarlılığı da artırmayı amaçlayan projede eğitim-doğa ekseninde ilerleyerek binlerce umudu yeşertmeyi planlıyor.

Sanat, edebiyat, cemiyet hayatı ve spor camiasından birçok ünlü ismin kendi hayal dünyasından yola çıkarak çizdikleri resimler saksılara uygulanarak halka sunulacak. Binlerce öğrenciye burs imkanı sağlayacak ‘Eğitim İçin Bir Tohum’ projesi, şimdiden tüm duyarlı insanları desteğe bekliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x