Erdoğan’a Geçmiş Olsun Mesajları!

Erdoğan'a Geçmiş Olsun Mesajları!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'la birlikte koronavirüse yakalandıklarını duyurdu. Erdoğan'ın açıklamasının ardından geçmiş olsun mesajları geldi

05 Şubat 2022 - 16:15

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından eşi Emine Erdoğan'la koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını duyurdu.

Açıklamanın ardından sosyal medyadan Erdoğan çiftine geçmiş olsun mesajları paylaşıldı.

MUSTAFA ŞENTOP'TAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kovid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı arayıp geçmiş olsun dileklerini iletti. Şentop sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi:

“Kovid-19 testi pozitif çıkan Sayın Cumhurbaşkanımızı aradım. Kendilerine ve eşi Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Cenab-ı Hak'tan kendilerine ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.”

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Erdoğan'ın açıklamasını paylaşarak, "Dualarımız sizlerle efendim" ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Sayın Cumhurbaşkanım, Rabbim, Şâfî ismi şerifi ile size şifa versin, Rabbim, her türlü hastalıktan ve kötülükten sizi korusun, Rabbim, merhamet, muhafaza ve şifa elini üzerinizden hiç çekmesin... Âmîn. Aziz Türk milletinin ve bilumum mazlumların duası sizinledir" dedi. 

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Rabbim tez zamanda şifa versin, sizi başımızdan eksik etmesin sayın Cumhurbaşkanım. Allah’ın izniyle birçok virüsü alt ettiğiniz gibi bu virüsü de birkaç güne alt edeceksiniz.

Bu milletin bu ümmetin duaları sizinle" dedi.

https://twitter.com/fahrettinaltun
 

KARAMOLLAOĞLU, BABACAN VE DAVUTOĞLU'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, "Koronavirüs testleri pozitif çıkan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" dedi.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, "Koronavirüs testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun temennilerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" mesajını paylaştı.

https://twitter.com/alibabacan

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve değerli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifa diliyorum. Rabbim tüm hastalarımıza bir an önce sağlıklarına kavuşmayı nasip etsin" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x