Erdoğan’dan Çok Sert Yanıt!

Erdoğan'dan Çok Sert Yanıt!

10 Şubat 2021 - 17:54

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in, "Stratejik dış politika hedefimiz adadaki ‘Türk işgalini’ sona erdirmek" sözlerine sert tepki gösteren Erdoğan, "Bana meydan okuma, haddini bil. Sen bazı dağlara güveniyorsun, o güvendiğin dağlara kar yağdı, hiçbirinden sana fayda gelmez. Ama biz kendi göbeğimizi kendimiz keseriz, onun için çılgın Türkleri iyi tanıyacaksın" ifadelerini kullandı

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne ziyarette bulunan Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, stratejik dış politika hedeflerinin adadaki sözde ‘Türk işgalini’ sona erdirmek olduğunu söylemişti. Büyük tepki toplayan açıklamalara bir tepki de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi.

Miçotakis ile görüşebilirim diyorum, Miçotakis açıklama yapıyor, meydan okuyor. Sen bu meydanı okuduktan sonra biz seninle nasıl bir araya gelelim? Önce haddini bileceksin. Eğer gerçekten bir barış arayışı varsa sende bana meydan okuma. Eğer haddini bilmezsen demek ki masadan kaçtın. Bu şekilde gitmesi halinde biz seninle masaya oturamayız. Neyinize güveniyorsunuz? Buna güveniyorsanız yanılıyorsunuz. Nereden gelirse gelsin, Türkiye dimdik ayakta ve yerindedir.

"ÇILGIN TÜRKLERİ İYİ TANIYACAKSIN" 

Sen bazı dağlara güveniyorsun, o güvendiğin dağlara kar yağdı. Hİçbirinden sana hayır gelmez. Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseriz. Onun için çılgın Türkleri iyi tanıyacaksın. İki devletli çözüm dışında Kıbrıs'ta başka çözüm yolu kalmamıştır. Artık federasyon diye bir şey yok. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x