Erdoğan’dan Koronavirüs Açıklaması!

Erdoğan'dan Koronavirüs Açıklaması!

11 Mart 2020 - 12:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda Türkiye'de bir kişide koronavirüs tespit edilmesine ilişkin konuştu. Erdoğan, "Avrupa'dan gelen bir vatandaşımızda yapılan tetkikler sonucunda koronavirüs tespit edildi. Ailesi ve yakınları yakın izlememiz altında. Virüs tespit edilen kişinin sağlık durumu iyi. Avrupa kaynaklı bir vaka var, salgın değil tek bir örnek" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:


Avrupa'dan gelen bir vatandaşımızda yapılan tetkikler sonucunda koronavirüs tespit edildi. Ailesi ve yakınları yakın izlememiz altında. Virüs tespit edilen kişinin sağlık durumu iyi. Avrupa kaynaklı bir vaka var, salgın değil tek bir örnek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda koronavirüsle ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu. Avrupa'dan gelen virüslü vatandaşla ilgi bilgi veren Erdoğan, ''Hiçbir virüs bizim aldığımız önlemlerden daha güçlü değil. Türkiye bu sıkıntıyı hiçbir kayıp vermeden atlatacaktır, temennimiz budur'' ifadelerini kullandı.

Türkiye inşallah bu sıkıntıyı herhangi bir kayıp vermeden atlatacaktır, temennimiz budur. Hiçbir virüs bizim tedbirlerimizden daha güçlü değildir.

Vatandaşlarımızdan ricam, sağlık personelinin bu konudaki uyarılarını dikkate almalarıdır. Türkiye bu sıkıntıyı hiçbir kayıp vermeden atlatacaktır, tememnimiz budur.

(Koronavirüs) Tüm dünyayı kasıp kavuran bu hastalığın ülkemize sirayet etmemesi için gereken her türlü önlemi vakitlice aldık.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x