Erdoğan’dan Sert Sözler!

Erdoğan'dan Sert Sözler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü Son Tabliye Montaj Töreni'nde konuştu. Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Kanal İstanbul sözlerine yanıt vererek, "'Sakın Kanal İstanbul'a girmeyin, paralarını alamazlar' diyor. Devletlerde süreklilik esastır" dedi

13 Kasım 2021 - 15:59

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü Son Tabliye Montaj Töreni'ne katıldı. Erdoğan konuşmasında, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Kanal İstanbul ihalesini kimse almayacak. Eğer ihaleyi alan olursa çok ağır bedeller ödeyecek" sözlerine yanıt verdi. Erdoğan, "Devletlerde süreklilik esastır. Zaten bunların iktidar yüzü görmeye imkanları olmayacak. Milletim onlara böyle bir fırsatı vermez. Bu muhalefetin bir defa 2023'te iktidarı almak gibi imkanları da olmayacak" dedi. 


Erdoğan'ın açıklamaları:

Çanakkale Deniz Zaferimizin 106. yıl dönümünde köprümüzü ve otoyolu hizmete açacağız. Yatırım tutarı 2.5 milyar avro olan bu projeyi yap-işlet-devret ile hayata geçiriyoruz. Çanakkale trafiği 6 dakikaya inecektir. Otoyol projemizin önemli ayağını başarıyla tamamlamak üzereyiz. İnşasında sona geldiğimiz köprü ile bu projenin hem en zor hem en prestijli bölümlerinden birini daha tamamlamış oluyoruz. Köprümüz 318 metre yüksekliği ve Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne işaret eden 2023 metre uzunluğu ile de anlamlı mesajlara sahiptir. 

Bu köprü büyük ve güçlü Türkiye hedefimize bir adım daha yaklaştığımızın ispatıdır. Yatırımda, üretimde, istihdamda en büyükler arasına girmeyi hedefleyen Türkiye'nin, ulaşım altyapısının bu aşamasının da tamamlanmasıyla artık geleceğe daha da umutla bakıyoruz. Türkiye yeni bir sıçrama dönemini daha başarıyla gerçekleştirmiş oluyor. 

MUHALEFETE KANAL İSTANBUL YANITI: DEVLETLERDE SÜREKLİLİK ESASTIR
Artık 3 kıtadaki tüm kara, deniz, demir ve hava yollarının ülkemizden ve elbette boğazlarımızdan geçmeye başladığı bir döneme giriyoruz. İnşallah Kanal İstanbul ile deniz yolu alanında devrim niteliğinde bir atılımı daha hayata geçireceğiz. Sevgili milletime sesleniyorum. İkide bir ana muhalefet özellikle dünyaya seslenerek, büyükelçileri toplayarak, "Sakın Kanal İstanbul'a girmeyin, paralarını alamazlar" diyor. Devletlerde süreklilik esastır. Zaten bunların iktidar yüzü görmeye imkanları olmayacak. Milletim onlara böyle bir fırsatı vermez. Bu muhalefetin bir defa 2023'te iktidarı almak gibi imkanları da olmayacak. Dünyayı bu şekilde tehdit etmek, devletlerin sürekliliğini bir kenara koyarak paranızı alamazsınız gibi bir yaklaşıma girmeleri, bunların devlet yönetimine ne kadar cahil olduklarının ifadesidir. Bunların şu anda başkanlığını elinde bulundurdukları belediyelerde ne yapıyorlar, bir kere bunlara bakın. Ucuz su, elektrik sözleri, hangisini tuttular. Altyapı ile ilgili ne yaptılar? 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x