Erdoğan Gençlere Seslendi!

Erdoğan Gençlere Seslendi!

22 Aralık 2018 - 16:05 - Güncelleme: 22 Aralık 2018 - 16:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin 2053 ve 2071 vizyonlarını oluşturma ve hayata geçirme vazifesini huzuru kalple sizlere (gençlere) emanet ediyorum" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Olağan Genel Kurulu'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Türkiye'nin 2053 ve 2071 vizyonlarını oluşturma ve hayata geçirme vazifesini sizlere emanet ediyorum. Hamdolsun son devletimizi, Cumhuriyetimizi nice badirelerden kurtararak bugünkü seviyesine getirdik.

Bizler millet olarak daima tarihin öznesi olduk. Hep haktan yana saf tuttuk. Milletimizin hakimi değil sadece ve sadece hizmetkarı olduk. Bu sayede gönüllere girdik. Bize gurur ve kibir yakışmaz. Karşımdaki gençliği tevazu ehli olarak görüyorum.

Coğrafyamızda ve ötesinde başı sıkışan herkes dini, dili mezhebi ne olursa olsun yüzünü Türkiye'ye çeviriyor.

Irkçılık, yabancı düşmanlığı , İslam nefreti gibi hastalıklar hızla yayılırken, biz yaradılanı severiz yaradandan dolayı diyerek yola yürüyoruz. Muhabbetinizi en az hayalleriniz kadar geniş tutmanızı tavsiye ediyorum. İnanmak ve başlamak başarmanın yarısıdır...

Ülkemizde geleceğini başka mecralarda başka yerlerde arayan tek bir gençliğimiz kalmayana kadar misyonunuzu yerine getirmiş olamazsınız.

Türkiye'nin 2053 ve 2071 vizyonlarını oluşturma ve hayata geçirme vazifesini huzuru kalple sizlere (gençlere) emanet ediyorum.

Coğrafyamızda ve ötesinde başı sıkışan, can ve mal güvenliği tehdit altına giren herkes, dini, dili, mezhebi ne olursa olsun kalbini ve yüzünü Türkiye'ye çeviriyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x