Erdoğan Güzel Haberi Verdi!

Erdoğan Güzel Haberi Verdi!

02 Ocak 2021 - 14:59

Kömürhan Köprüsü'nün açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan "İnşallah 2021’i reform yılı haline dönüştüreceğiz. Ülkemizdeki tüm kesimlerin katılımıyla büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası için gereken adımları milletimizle atacağız." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli koronavirüs aşısı ile ilgili konuştu ve 'En geç Nisan ayında kendi aşılarımızı da kullanıma hazır hale getirmiş olacağız.' dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2021'i reform yılı olarak tanımladı. Elazığ'da bulunan Kömürhan Köprüsü'nün açılışını video konferansla yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yurtdışından temin ettiğimiz aşıların uygulanmaya başlanmasıyla salgınla mücadeleyi aşacağımıza inanıyorum. En geç Nisan ayında kendi aşılarımızı da kullanıma hazır hale getirmiş olacağız." dedi.

Kaybettiğimiz insanların acılar tüm sıcaklığıyla yüreğimizdedir. Salgında ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. 2021’i şahlanış yılı haline getirmek istiyoruz.

Yurtdışından temin ettiğimiz aşıların uygulanmaya başlanmasıyla salgınla mücadeleyi aşacağımıza inanıyorum. En geç Nisan ayında kendi aşılarımızı da kullanıma hazır hale getirmiş olacağız.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x