Erdoğan Konuşma Yaptı!

Erdoğan Konuşma Yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Senegal ziyaretinde kalp krizi geçirerek şehit olan Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı Özel Harekat Şube Müdürü Hayrettin Eren'in cenaze töreninde konuştu

23 Şubat 2022 - 17:06

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Senegal ziyaretinde kalp krizi geçirerek şehit olan Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı Özel Harekat Şube Müdürü Hayrettin Eren için Ankara'da devlet töreni düzenlendi.

Erdoğan, törendeki konuşmasında, "Şu anda musallada bulunan ve hakka uğurlayacağımız Hayrettin kardeşimizle bugüne kadar çok yol yürüdük, çok beraber olduk. Bu defa, Afrika seyahatlarimizde beraberdik. Haberi aldık, böyle bir kalp krizi durumunu öğrendik. İlgili arkadaşlarımız son ana kadar çok gayret sarfettiler. Ellerinden gelen bütün gayreti ortaya koydular fakat ne bir an ileri ne bir an geri rabbimizin takdir ettiği o saat gelince emanetini malum, alıyor. İçişleri, Ticaret Bakanım onlar da son ana kadar hastaneye beraberce gittiler. Takdir buymuş. Şehidimizi birlikte aldık ve tekrar ülkemize döndük. Öncelikle ailesine ve tüm meslekteki arkadaşlarına, kardeşlerine sabrı cemil niyaz ediyoruz. Bu yolda Hayrettin kardeşimizin gayretini biliyoruz. Müdür olarak elinden gelen tüm imkanları nasıl seberber ettiğini biliyoruz. Rabbim cennetiyle müşerref kılsın. Biz kendisini iyi tanıdık, iyi bildik ve Allah için de sevdik. Mesleğe sarılışının ne denli onurlu olduğunu bildiğimiz bir kardeşimiz olarak uğurluyoruz. Mekanı cennet olsun. Tekrar ailesine, camiamıza sabırlar diliyorum" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x