EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’DA BEKLENMEDİK GELİŞME!

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'DA BEKLENMEDİK GELİŞME!

25 Ekim 2016 - 19:50

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümü ekranlara gelmeden önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve Gülmezler çetesinin yaptıkları büyük soru işaret oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölüm fragmanında Hızır çetenin peşine düşerken, İlyas ellerinde rehin ve çetenin onu öldürüp öldürmeyeceği bilinmiyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölüm fragmanı büyük heyecan ile ekranlara geldi. Dizin yeni bölümü yayınlanmadan önce gelen fragmanda ise Gülmezler çetesi vukuatlarına devam ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta gündem İlyas ve Gülmezler çetesi. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde İlyas, telefonda onu tuzağa düşürüp adres veren kişinin yanına giderken yolda saldırıya uğradı ve kaçırıldı. Bu sırada Hızır kardeşi ile telefonda konuşuyordu ve gitmemesi için onu uyardı. Uyarılara kulak asmayan İlyas yolun sonunda tuzağa düştü ve rehin alındı.

Alparslan'ın vurulması ile birlikte karışan süreç daha da kötüye gitmeye devam ediyor. Hızır Çakırbeyli evinde tutuklanmayı beklerken, çocuğunun elinden alınması dizinin seyrini tamamen değiştirdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır Çakırbeyli ve ailesini zor günlerin beklediği açıkça görülüyor.

Alparslan'ın ölmemesi fakat peşinden gelen büyük kaos herkesi etkilerken, Davur ve Ünal arasında yaşanan hesaplaşma da her geçen gün farklı bir boyut kazanıyor. Alparslan'ın, amcası Hızır tarafından vurulmadığı ortaya çıkmasına rağmen, bu olayı kimin gerçekleştirdiği aranıyor. Bu arada süren kaosta artarak devam ediyor.

Gülmezler çetesinin hedefinde tüm masa üyeleri ve aileler var. Kadınlar ve çocukların tehlikede olduğu bu dönemde Hızır Çakırbeyli olayları çözmeye çalışıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x