Etüt Merkezine Şok Operasyon !

Etüt Merkezine Şok Operasyon !

08 Ağustos 2018 - 21:30

FETÖ'nün bazı apartman dairelerine sıra ve masalar koyarak etüt merkezleri oluşturduğu ortaya çıktı. Apartman dairelerine şifreli giriş yapılması dikkat çekti. Antalya polisi 3 etüt merkezine operasyon düzenlendi. Etüt giriş kapılarının da şifrelendirildiği görüldü


Antalya polisi, FETÖ/PYD terör örgütüne üye öğretmenlerin kaçak açtığı 3 Etüt Merkezi'ne operasyon düzenledi. Apartman dairelerine sıra ve masa konularak kaçak Etüt haline getirilen merkezlerin, giriş kodlarıda şifrelendiği ortaya çıktı.
Alınan habere göre; FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik operasyonlarını aralıksız sürdüren Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ilginç bir operasyon düzenlendi.
DAİRELERE KAÇAK ETÜT AÇMIŞLAR
Yapılan çalışmalarda , adli işlem görmüş ve çalışma izinleri iptal edilen öğretmenlerin Antalya'da 3 Etüt Merkezi'nin kaçak olarak açıldığını tespit eden polis, çok önlü çalışma yaptı. Yapılan çalışmaların ardından 3 Etüt Merkezi'ne eş zamanlı operasyon düzenlendi.
ETÜT'E GİRİŞLER ŞİFRELİ
Antalya Başsavcılığı'nın talimatı üzerine düzenlenen operasyonda, FETÖ/PDY örgütü üyesi olduğu 11 kişi gözaltına alındı. Baskında, dairelerin kaçak Etüt Merkezi'ne dönüştürüldüğü görüldü. İncelemede örgüt üyelerinin Etüt kapısının girişini şifreleyerek kodlandırdığı ortaya çıktı. Yeni tanıştıkları kişilere de kod isimler verildiği öğrenildi. Olayla ilgili çok yönlü çalışma yapılıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x