FENERBAHÇE MENEMEN BELEDİYESPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ...

FENERBAHÇE MENEMEN BELEDİYESPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

FENERBAHÇE MENEMEN BELEDİYESPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

29 Aralık 2016 - 15:53

Fenerbahçe Menemen Belediyespor maçı ile bu akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda iki takımda 4. karşılaşmasına çıkıyor.. Fenerbahçe'nin 4 puan ile yer aldığı C Grubunda, Menemen Belediyespor ise 3 puan ile yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iki ekip arasında oynanan mücadeleyi Fernandao'nun penaltıdan attığı golle sarı-lacivertliler 1-0 kazanmıştı. Peki Fenerbahçe Menemen Belediyespor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Fenerbahçe, yılı Menemen Belediyespor maçıyla kapatacak. Sarı-lacivertliler, 2016 yılındaki son müsabakasında Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda bu akşam İzmir temsilcisini konuk edecek                  

Fenerbahçe, 2016 yılındaki son maçını bu akşam Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. haftasında Menemen Belediyespor karşısında oynayacak. Sarı-lacivertliler, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisini konuk edeceği maçtan 3 puanla ayrılarak devre arası tatiline moralli çıkmak istiyor.  

Fenerbahçe Menemen Belediyespor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Fenerbahçe Menemen Belediyespor maçı bu akşam saat 20:30'da başlayacak. Mücadele ATV kanalından canlı olarak yayınlanacak    

Grupta ilk 3 maçta 4 puan toplayan Fenerbahçe, lider Gençlerbirliği'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor. İzmir temsilcisi ise C Grubu'nda 3 puanla 3. sırada yer alıyor. İlk maçta deplasmanda rakibini tek golle geçen sarı-lacivertli ekipte teknik direktör Dick Advocaat'ın, ligde fazla forma şansı vermediği oyuncularından oluşan bir 11'le takımını sahaya sürmesi bekleniyor. Fenerbahçe ile Menemen Belediyespor arasında Ülker Stadı'nda bu akşam saat 20.30'da başlayacak maçı, hakem Ümit Öztürk yönetecek.      

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nun 4. haftasında 29 Aralık Perşembe günü Menemen Belediyespor'la oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Spor Toto Süper Lig'de dün Trabzonspor'u deplasmanda 3-0 yenen sarı-lacivertliler, kupa mesaisinin ilk antrenmanını Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Dick Advocaat yönetiminde gerçekleştirdi.      

Trabzonspor maçında ilk 11'de oynayan futbolcuların yenilenme çalışması yaptığı antrenmana diğer oyuncuların ısınma hareketleriyle başladığı belirtildi. Pas organizasyonlarıyla devam eden antrenmanın dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdiği kaydedildi.      

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x