FENERBAHÇE VE BAŞAKŞEHİR’İN MUHTEMEL RAKİPLERİ...

FENERBAHÇE VE BAŞAKŞEHİR'İN MUHTEMEL RAKİPLERİ...

FENERBAHÇE VE BAŞAKŞEHİR'İN MUHTEMEL RAKİPLERİ...

04 Ağustos 2017 - 09:32

UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde bugün kura çekimi heyecanı yaşanacak. Temsilcimiz Fenerbahçe dün akşam Strum Graz ile evinde 1-1 berabere kalarak bir üst tura kalma hakkını elde etti. Başakşehir ise Club Brugge'u rahat geçerek turu atladı. Şimdi merakla UEFA Avrupa Ligi'nde ve Şampiyonlar Ligi'nde temsilcilerimizin rakipleri bekleniyor. Fenerbahçe'nin rakipleri arasında Galatasaray'ı yenerek UEFA macerasına devam eden Östersunds'da bulunuyor. Peki Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman saat kaçta başlayacak?

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turunda Strum Graz'ı eleyen Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçında deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Sturm Graz ile sahasında 1-1 berabere kalarak Play-Off turuna kaldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turu kura çekimi, bugün İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak. Club Brugge'u eleyerek play-off'a yükselmeyi başaran
Medipol Başakşehir'in rakibi TSİ 13.00'te çekilecek kurada belli olacak. İşte Medipol Başakşehir'in muhtemel rakipleri;

Napoli (İtalya)
Sevilla (İspanya)
CSKA Moskova (Rusya)
Liverpool (İngiltere)
Sporting Lizbon (Portekiz) 

Devler Ligi'nde turun ilk maçları 15-16, rövanş mücadeleleri ise 22-23 Ağustos tarihlerinde oynanacak. UEFA Avrupa Ligi'nde 2-1 kazandığı maçın rövanşında Sturm Graz'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe'nin turu geçmesi halinde rakibi ise TSİ 14.00'teki kurada belirlenecek. UEFA Avrupa Ligi'nde ise play-off ilk maçları 17 Ağustos, rövanşlar 24 Ağustos'ta oynanacak.


UEFA AVRUPA LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Fenerbahçe, deplasmanda 2-1 yendiği Sturm Graz ile bu akşam rövanş maçında karşılaştı. Temsilcimiz Fenerbahçe, Sturm Graz ile 1-1 berabere kaldı ve UEFA Avrupa Ligi'nde turlayan taraf oldu.
Fenerbahçe'nin rakibini belirleyecek olan UEFA Avrupa Ligi kura çekimi bugün (4 Ağustos 2017) saat 14:00'da başlayacak. Kura çekiminin ardından temsilcimiz Fenerbahçe'nin play-off'taki rakibi belli olacak.
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçını 17 Ağustos'ta, rövanşı ise 24 Ağustos'ta yapacak. Bu takımların arasında en dikkat çeken ekip ise kuşkusuz Östersunds oluyor. Galatasaray ile eşleşen ve tur atlayan taraf olan İsveç temsilcinin sarı-lacivertlilerin rakibi olma ihtimali var.. Fenerbahçe'nin muhtemel 22 rakibi şöyle:

Rosenborg (Norveç)
FC Sheriff (Moldova)
AEK Athens (Yunanistan)
NK Domzale (Slovenya)
AEK Larnaca (Güney Kıbrıs)
FH Hafnarfjardar (İzlanda)
Viitorul Constanta (Romanya)
Shkendija (Makedonya)
Vardar Skopje (Makedonya)
Östersunds (İsveç)
Suduva Marijampole (Litvanya)
Apollon Limassol (Güney Kıbrıs)
FC Oleksandriya (Ukrayna)
Kızılyıldız (Sırbistan)
Hajduk Split (Hırvatistan)
Videoton Fehervar (Macaristan)
Maritimo Funchal (Portekiz)
Utrecht (Hollanda)
Altach (Avusturya)
NK Osijek (Hırvatistan)
Skenderbeu (Arnavutluk)
Sporting Braga (Portekiz)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x