FETÖ SORUŞTURMASI O BELEDİYE’YE DE SIÇRADI

FETÖ SORUŞTURMASI O BELEDİYE'YE DE SIÇRADI

18 Ağustos 2016 - 18:18

15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar Çiğli Belediyesi’ne kadar uzandı. Çiğli Belediyesi’nin 17 çalışanı bu soruşturmalar kapsamında sorgulandı.

15 Temmuz tarihinde yapılan başarısız darbe girişimi sonrası tüm yurtta sürdürülen ve on binlerce kişinin gözaltına alındığı operasyon ve soruşturmalar Çiğli Belediyesi’ne kadar uzandı. Aralarında Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan tarafından yılın personeli olarak belirlenen ve kadrosu Müdür olan KOSGEB Projeleri ve Eğitiminden Sorumlu H. B, Bilgi İşlem Müdürü S.G, Şef kadrosundan M.A.K, Güvenlik Şefi T.Ü., Müdür Kadrosundan İ.Y., Zabıtalar Z.A. ve N.A’nın da aralarında bulunduğu 17 kişinin Valilik talimatı ile ifadesine başvuruldu.

Bu arada KOSGEB Projeleri ve Eğitiminden Sorumlu H. B.’nin eski Başkan Metin Solak zamanında düz memur olduğu ve Başkan Hasan Arslan’ın göreve gelmesiyle Müdür kadrosuyla KOSGEB Projeleri ve Sorumlu Eğitmen olarak atandığı öğrenildi. B.’nin, KOSGEB Projeleri ile ilgili yasal uygulamanın aksine ayda 2 ayrı guruba da eğitim verdiği de ileri sürüldü.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x