Firari Karı Koca Yakalandı !

Firari Karı Koca Yakalandı !

22 Mayıs 2018 - 11:22

Deniz Baykal ve eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin internet aracılığıyla yayımlanmasıyla ilgili davanın sanıklarından firari eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki G. ile eşi eski hakim Sevda G, Eskişehir'de yakalandı

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin internet aracılığıyla yayımlanmasıyla ilgili FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de yargılandığı davanın sanıklarından firari eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki G. ile örgüt üyeliğinden aranan eşi eski hakim Sevda G, Eskişehir'de yakalandı.
2010'da internette yayımlanan Baykal görüntüleri Çukurambar'daki eve yerleştirilmiş gizli kameralardan elde edildi. Evin içinde yapılan polis araştırmasında gizli kameraların nereye ve nasıl yerleştirildikleri tespit edildi.

'ALTIN ÇOCUK' DENİLİYORDU
Haklarında yazdığı kitap nedeniyle Gülen Örgütü'nün kurduğu kumpas sonucu yıllarca tutuklu kalan eski Emniyet Müdürü Hanife Avcı'nın, "Cemaatin Altın Çocuğu" dediği, eski Bolu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Zeki Güven hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Hakkında bir çok soruşturma dosyası bulunan ve yaklaşık 3 ay önce Bolu İl Emniyet Müdürlüğü'nü Müdür Yardımcısı olarak atandıktan sonra meslekten ihraç edilen ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından silahına ve rozetine el konulan Zeki Güven, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen yakalama kararı çerçevesinde aranıyordu.

HER YERDE ARANIYORDU
Güven, hakkındaki soruşturma kapsamında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına giderek ifade vermiş, ardından savcının tutuklama talebine rağmen, nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Bunun üzerine savcılık üst mahkemeye itiraz etmişti. İtirazı görüşen üst mahkeme, Güven hakkında tutuklama kararı vermişti. Bu karar da tüm emniyet müdürlüklerine tebliğ edildi. Tutuklama kararını öğrenince izini kaybettiren Zeki Güven, her yerde aranıyordu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x