FUHUŞ KARTVİZİTLERİNE . . .

FUHUŞ KARTVİZİTLERİNE . . .

01 Ekim 2016 - 19:10

Ankara'nın sokaklarında görüntü ve çevre kirliliğine neden olan fuhuş kartvizitleri, vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor. 

Kartların hem çevre kirliliğine hem de ahlaki yozlaşmaya sebep olduğunu belirten vatandaşlar, yetkililerden soruna en kısa zamanda çözüm bulmalarını istedi.

"Müslüman bir ülkedeyiz, yakışmıyor"

Ümmü Gülsüm Karadoğan isimli vatandaş, kartvizitlerin özellikle öğrencilere kötü örnek olduğunu söyledi.

Bunları dağıtanlara, sokaklara, kaldırımlara atanlara ceza kesilmesini isteyen Karadoğan, "Bu telefon numaralarından bir şekilde oralara ulaşılabilir. Ankara'da bir sürü üniversite var. Dışarıdan gelen birçok erkek ve kız öğrenci var. Gençleri korumak gerekir. Müslüman bir ülkedeyiz, yakışmıyor." dedi.

Ümmü Gülsüm Karadoğan, kartlarla ilgili yaşadığı bir olayı ise şöyle anlattı:
"Ulus Rüzgarlı Sokak tarafına giderken bir iki erkek öğrenci dikkatimi çekti. 'Arayalım' diye konuşuyorlardı. Anlattım, 'Çocuğum gitmeyin, etmeyin, günahtır' dedim. Sonra, 'ne kadar azalırsa kardır' diyerek topladım. Bir beyefendi, 'Siz kapalısınız, bunları neden topluyorsunuz' dediğinde, 'daha az kişinin eline geçsin diye düşündüm' dedim."

 

"Eşinize bakmaya utanıyorsunuz"


Kartların aileler için rencide edici olduğunu kaydeden ve adını açıklamayan emekli polis memuru ise "Düşünün kızınız, eşiniz, çocuklarınızla gidiyorsunuz sokakta. Yere baktığınızda utanıyorsunuz. Eşinize bakmaya utanıyorsunuz. Kamera sistemlerinden bunları kim yapıyorsa çok çabuk tespit edebileceklerini düşünüyorum. Ankara'nın göbeğinde bunların olması gerçekten çok garip. Büyükşehir istese anında çözüm üretebilir." diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x