GALATASARAY SATMAKTAN VAZGEÇTİ! KALIYOR

GALATASARAY SATMAKTAN VAZGEÇTİ! KALIYOR

Galatasaray yönetimi genç futbolcuyu satmama kararı aldı.

08 Haziran 2017 - 14:09

Galatasaray yönetimi Sinan Gümüş'ün Benfica transferiyle ilgili olarak süpriz bir karar aldı. Genç futbolcunun menajeri Ersin Akan ile görüşen sportif direktör Cenk Ergün, "Sinan duygusal davranıyor. Eğer gitmek gibi bir niyeti varsa kendini göstersin ve öyle gitsin" diyerek, bu sezon da sarı-kırmızılı formayı giymesini istedi.

SİNAN'A VİZE ÇIKMADI
Milliyet'in haberine göre, Galatasaray'da Avrupa'ya gitmek için izin isteyen Sinan Gümüş'e vize çıkmıyor. Daha önce "5 milyon euro getir, git" denen futbolcu konusunda fikir değiştiren sarı-kırmızılılar, şimdi de Sinan'ın kalması için uğraş veriyor.
Sportif direktör Cenk Ergün, dün oyuncunun menajeri Ersin Akan'la görüşerek, genç futbolcu ile ilgili yeni kararlarını bildirdi. Ergün, Sinan'ın yeni sezonda gelişim kaydetmesini ve daha fazla şans bulmasını beklediklerini iletti.

"SİNAN DUYGUSAL DAVRANIYOR"
Sarı-kırmızılı idarecinin, menajere, "Sinan duygusal davranıyor. Galatasaray'ın kıymetini bilmeli ve burada kalıp oynamayı kendine hedef seçmeli. Tudor ilk zamanlar şans vermemiş olabilir. Ancak Sinan da genç bir futbolcu ve asla pes etmemeli. Biz kalmasını arzu ediyoruz. Gelecek sezon planlamasında Tudor daha fazla yararlanmak istiyor. Eğer gitmek gibi bir niyeti varsa kendini göstersin ve öyle gitsin" dediği belirtildi.

FİKRİNİ DEĞİŞTİRDİ
Atiker Konyaspor maçından sonra kendisini yanına çağıran ve durumunu soran başkan Dursun Özbek'e, "Hayallerim var başkanım. Galatasaray'a kimseye kırgın değilim. Ancak benim önüme çıkan bazı fırsatlar var. Onları değerlendirmek istiyorum" diyen genç futbolcunun, yaşanan son gelişmelerin ardından kalmasının ağırlık kazandığı belirtildi.

BENFICA YALANLADI
Sinan Gümüş ile anlaştığı söylenen Benfica, bu iddiayı dün yalanladı. Portekiz kulübü, Sinan Gümüş ile ilgili açıklamasında, "Çeşitli medya organlarında Sinan Gümüş'ün transferi için girişimde bulunduğumuz ve anlaşma sağladığımız iddia edilmektedir. Basında çıkan bu haberler kesinlikle yalan ve yanlıştır. Benfica Kulübü olarak Sinan Gümüş ile ilgilenmediğimizi duyururuz" ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x