GOOGLE’IN AÇIĞINI BULDU 20 MİLYON DOLAR İSTİYOR

GOOGLE'IN AÇIĞINI BULDU 20 MİLYON DOLAR İSTİYOR

03 Ekim 2016 - 17:20

Google’ın açığını bulduğunu iddia eden Adanalı ‘troll hacker’ Doğukan Özkan, bu açık için Google’dan 20 milyon dolar talep ediyor.
Kendisini ‘iyi niyetli hacker’ olarak tanıtan ve daha önce de Facebook’la birlikte Twitter’ın canlı yayın uygulaması Periscope’u da hacklediğine dair haberleri çıkan Adanalı Doğukan Özkan, yine fake bir haberle adından söz ettirmeyi başardı.  Bu sefer bazı ulusal haber siteleri dahil olmak üzere birçok internet sitesinde Google’a ait inbox adlı mail servisinde bir açık bulduğuna dair haberleri çıkmaya başladı.

Bundan birkaç yıl önce Esra Erol’un sunduğu evlilik programına katılan, Acun Medya yapımcılığında ‘Var mısın Yok musun’ isimli yarışma programına başvuran, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına üstünde Superman tişörtü, altında iç çamaşırıyla katılan bu ‘yetenekli’ kardeşimiz, son olarak Google’ın inbox servisinde bir açık bulduğunu ve kendilerinden bu açıkla ilgili 20 milyon dolar talep ettiğini belirtiyor. 

Google 'yapılması imkansız' dedi ve ben de o imkansızı başardım ve yaptım... Google'a kayıtlı olan herkesi kendi hesabıma aktardım. #Google açığını bulana en fazla 20 bin dolar ödeme yapıyor. Fakat ben 20 bin dolara bu açığın nasıl olduğunu söyleyecek kadar 'heyecanlı ve istekli' değilim. Benim bulduğum bu açık 20 bin dolardan çok çok daha ötesi... Ben 20 milyon dolar istiyorum” şeklinde açıklamalarda bulunan iyi niyetli hacker'ın adı her ne hikmetse ara ara ülkemizde gündeme otursa da global basında adından bir kez dahi söz edilmiyor. 

Sonuç olarak Adanalı arkadaşın gerçek söyleyip söylemediğini bilemeyiz. Fakat daha önceki haberleri ve katıldığı programlardan da amacının kendinden söz ettirmek olduğu açıkça belli. Ayrıca varsayalım ki haber gerçek olsun. Google gibi büyük bir şirket açığın farkına vardıysa ve gerçekten böyle bir açık varsa zaten bunu hızlıca çözecektir. Bu arkadaşa da tavsiyemiz 20 bin dolar veriyorlarsa (ki sanmıyoruz) öpüp başına koysun :) 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x