Güzel Haberi Bakan Bilgin Duyurdu!

Güzel Haberi Bakan Bilgin Duyurdu!

Emekliye güzel haber! Bakan Bilgin duyurdu. Milyonlarca kişi bekliyordu. Emekli maaşları ile ilgili harekete geçiliyor. Yeni yıl ile birlikte SGK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı mensubu tüm emekli vatandaşların maaşlarına zam yapılacak. Zam oranları henüz netlik kazanmadı. Ancak emekli aylıkları ile ilgili bir düzenleme yapılması gündemde. Yeni düzenleme ile ilgili çalışmalar başlatıldı. Şu an en düşük emekli maaşı 1.500 lira. Düzenleme sonra bu miktar artacak. Çok kapsamlı bir düzenleme yapılacak

13 Aralık 2021 - 09:33

İşte emekli maaşını artıracak düzenleme ile ilgili detaylar....

Emeklilere müjde! Maaş düzenlemesi geliyor, emekli aylıkları artıyor, zamdan farklı...
Milyonlarca emekliye maaş müjdesi! Yeni düzenleme geliyor. Maaşlar artacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücretli ve kamu çalışanlarının ardından bu kez de emekli maaşlarının iyileştirilmesi için bir çalışmaları bulunduğunu açıkladı.

"EMEKLİLER İÇİN ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ"

Bakan Bilgin, "Emekli gelirleriyle, onların düzeltilmesiyle ilgili çalışmamız var. Bu çalışmayı çok kapsamlı bir şekilde yürütüyoruz. Çalışmada mesafe aldıkça bunu kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

Habere göre, bakanlığının TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmeleri üzerinde konuşan Çalışma Bakanı Bilgin, özetle şunları söyledi:

EMEKLİ MAAŞLARINDA DÜZELTME

Bu emeklilerle ilgili çalışmamız var, emekli gelirleriyle, onların düzeltilmesiyle ilgili çalışmamız var. Bu çalışmayı çok kapsamlı bir şekilde yürütüyoruz. Çalışmada mesafe aldıkça bunu kamuoyuyla paylaşacağımı belirtmek isterim.


 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x