HANİ HALKI HİZMETLE TANIŞTI !

HANİ HALKI HİZMETLE TANIŞTI !

20 Ekim 2016 - 13:17

Kaymakam Şaban Arda Yazıcı, Diyarbakır Hani’ye kayyum atandı. 10 günde ilçenin tüm alt yapı ve üst yapı sorunlarını ortadan kaldırdı. Çocuklara park bile yaptı! Hani halkı, ilçenin kaderini değiştiren başkanı bağrına bastı.

 

HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, kanlı terör örgütü PKK'yı bir kez bile kınamadı. Eşbaşkan Figen Yüksekdağ, "Sırtımızı PYD/YPG'ye dayıyoruz" deyip PKK'nın Suriye'deki uzantılarına yaslandı. HDP'li ve DBP'li belediyeler de vatandaşa değil, terör örgütü PKK'ya hizmet yaptı. Barikat kurup hendek kazan hainler, HDP'li ile DBP'li belediyelerin araçlarını kullandı. Devlet PKK'ya hizmette sınır tanımayan belediyelere kayyum atadı. Diyarbakır Hani'nin DBP'li başkanı Abdurrahman Zorlu, terör soruşturmasında açığa alındı. Gümüşhane'nin Köse İlçesi Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Hani'ye atandı. Genç kaymakam 10 gün önce Hani'ye gider gitmez düğmeye bastı.

PKK'NIN TEHDİTLERİNE HİÇ KULAK ASMADI
Yazıcı, kanlı terör örgütü ve uzantılarının "Kayyumlar hedefimizdir" tehditlerine aldırmadı. Önce sokağa çıkıp ilçenin tüm eksikliklerini tek tek yazdı. Önce su sorununu kaldırmak için adım attı. Ardından HDP'li belediye işçilerinin bıraktığı çöpleri toplattı. İlçedeki çocuklar için de 2 park yapılması için proje hazırlattı. Kayyum olarak atandığı belediyede uzun zamandır işçilerin maaşının ödenmediğini ve yüklü miktarda borç olduğunu gören Yazıcı, belediyenin gelir gider harcamalarını çıkararak mağduriyetin önlenmesi için de çalışma başlattı. HDP'li belediyeden hizmet yerine terör alan Hani halkı ise kaymakamın gelmesiyle büyük mutluluk yaşadı. Yazıcı'yı bağrına basan bölge halkı şu ifadeleri kullandı: "Kaymakam bey 10 gündür ilçemizde. Geldiği ilk günden itibaren sokaklarımızı su ile temizletti. Bütün hizmetleri yapıyor, kendisine teşekkür ediyoruz. Daha önceden belediye bu tür işlemleri yapmıyordu. Önceden biz hizmet görmedik. Öncekiler ne yapmış bize."

Kaymakam Şaban Arda Yazıcı, geldiği günden itibaren halkın içinden çıkmadı. Bulduğu her fırsatta esnaf ve halkla bir araya gelen Yazıcı, sorunları bir de halkın ağzından dinleyerek tek tek not aldı. Hızlı başkan 10 günde çöpleri toplattı, altyapı projelerini tamamladı, ilçenin zarar gören yollarını tamir ettirdi ve çocuklara park yaptırdı..

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x