HAYVANSEVERLER BİRBİRİNE GİRDİ!

HAYVANSEVERLER BİRBİRİNE GİRDİ!

HAYVANSEVERLER BİRBİRİNE GİRDİ!

20 Ağustos 2017 - 20:50

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kızıllı’daki katı atık depolama tesisinde çöplükte yaşayan 300 hayvanla ilgilenmek için bölgeye giden hayvanseverler birbirine girdi

Antalya'da hortum ve sopalarla birbirine saldıran 2 hayvan koruma derneğinin temsilcileri, kavga ardından karşılıklı şikayetçi oldu. Dernek temsilcileri, birbirlerini "Hayvanlar için para topluyoruz" diyerek, insanları dolandırmakla suçladı.

Olay, 15 Ağustos günü Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kızıllı'daki katı atık depolama tesisinde meydana geldi. Çöplükteki yaklaşık 300 hayvanla ilgilenmek için bölgeye giden Antalya Sokak Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (ASKODER) Başkanı Mehmet Orhan ile Antalya Candostları Koruma ve Sahiplendirme Derneği Başkanı Arife Yanık arasında tartışma çıktı. İkili arasındaki tartışmaya, yanlarında bulunan dernek temsilcileri de dahil oldu. Hayvanseverler tartışmanın ardından birbirlerine sopa, hortum ve biber gazıyla saldırdı. 3 kişinin hafif yaralandığı kavganın ardından iki derneğin gönüllüleri, Varsak Jandarma Karakolu'na giderek birbirlerinden şikayetçi oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x