Her Yeni Yıl, Yeni Bir Umut!

Her Yeni Yıl, Yeni Bir Umut!

19 Aralık 2018 - 19:30

Her yeni yıl, yeni bir umut… Geçen yılda bırakılan acı ve tatlı günler, yerini daha güzel duygularla başlanan ve öyle de geçmesi beklenen günlere bırakıyor. Haliyle yeni yıla nasıl başlarsan öyle geçer fikri ağırlık kazanıyor. Yeni yıla güzel başlamak için yaptığımız olmazsa olmazları gelin kısaca hatırlayalım


Özenle hazırlanan yeni yıl sofraları
Yeni yıla sevdikleriyle başlamayı kim istemez ki? Geçen yılda kalan anıların konuşulduğu keyifli bir yılbaşı sofraları, tam da bu düşünce için en keyifli ortamlardır. Yılbaşı sofraları denildiğinde ise gösterişli ve leziz görünümüyle akla hemen hindi gelir. Günler öncesinden alınan ve hazırlıklarına başlanan hindinin olmadığı bir yılbaşı sofrası hep biraz eksiktir.

Işıl ışıl süslenen çam ağaçları
Batı geleneğinde yer alan yılbaşı ağacı süslemeleri, artık tüm dünyada yaygın hale gelmiş bir gelenek. Günler öncesinden alınıp süslenen çam ağaçları ve hemen yanına sıralanan hediyeler, yılbaşı için tatlı heyecanlar yaşatıyor.

7'den 77'ye herkesin favorisi tombala 
Her yeni yıl, şans ve kazanma duygularımızı daha çok perçinliyor. Şans oyunlarına olan ilgimizin yılbaşı öncesi artmasının yanı sıra yılbaşını evde geçirenlerimizin tombala oynaması biraz da bu yüzden.

Sembolik yeni yıl hediyeleri
Yeni yıla, sevdiklerimizden aldığımız ve onlara hediye ettiğimiz sembolik hediyelerle başlamak gibisi yoktur. Yeni yılın vazgeçilmez konsept rengi olmasının yanı sıra şansın ve enerjinin rengi olan kırmızı, yılbaşı hediyelerinin vazgeçilmez rengi olarak karşımıza çıkar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x