HER YERE DIŞKISINI BULAŞTIRDI UÇAK ACİL İNİŞ YAPMAK ZORUNDA...

HER YERE DIŞKISINI BULAŞTIRDI UÇAK ACİL İNİŞ YAPMAK ZORUNDA KALDI

HER YERE DIŞKISINI BULAŞTIRDI UÇAK ACİL İNİŞ YAPMAK ZORUNDA KALDI

08 Ocak 2018 - 22:30

ABD'den yola çıkan yolcu uçağı, tüm tuvaleti ve üzerini dışkıya bulayan bir yolcu yüzünden seferini tamamlayamadan geri döndü. Polis, söz konusu adamı psikiyatrik değerlendirme için gözaltına aldı.
Chicago- Hong Kong seferini yapan uçak eşi görülmemiş bir sebeple seferini tamamlayamadan geri dönmek zorunda kaldı. Uçağın her iki tuvaletine de dışkı bulaştıran ve üstü de dışkılı bir halde yerine dönen adam uçağı alarma geçirdi. Ayrıca adamın gömleğini uçağın tuvaletine sıkıştırdığı açıklandı.

UÇAK YOLDAN GERİ DÖNDÜ

Geçtiğimiz Perşembe akşamı havalanan uçak 5 bin mil yol aldıktan sonra Alaska'ya yönlendirildi. United Airlines firmasına ait uçak, sorunlu yolcuyu polise teslim ettikten sonra Cuma günü tekrar yola çıkabildi. Psikolojik sorunları bulunduğu açıklanan adamın, uçak inene kadar sorun çıkarmadığı ve uçuş ekibi ile işbirliği yaptığı öğrenildi.

PSİKİYATRİK DEĞERLENDİRMEYE ALINDI

Adı açıklanmayan şahsa uçağa dışkı bulaştırması ile ilgili herhangi bir işlem yapılmadığı ancak psikiyatrik bir değerlendirmeye tabi tutulması için yakınlardaki bir hastaneye götürüldüğü bildirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x