HOLLANDA ’DAN OLAY İDDİA: SNEİJDER VE FENERBAHÇE

HOLLANDA 'DAN OLAY İDDİA: SNEİJDER VE FENERBAHÇE

HOLLANDA 'DAN OLAY İDDİA: SNEİJDER VE FENERBAHÇE

12 Nisan 2017 - 13:09

Futbol gündemine bu iddia bomba gibi düşecek! Sarı-Kırmızılıların yıldız oyuncusu Wesley Sneijder ile ilgili Hollanda'da ilginç bir iddia ortaya atıldı.

İddianın sahibi, Fox Sports'ta yayınlanan 'De Stentor' isimli programın sunucusu Jan Joost van Gangelen... Hollandalı sunucunun sözleri son derece çarpıcı. Edindiği bir istihbaratı paylaşan Gangalen, Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers'in son 15 günde 3-4 kez İstanbul'a gittiğini açıkladı, ardından şu bilgiyi aktardı: 

"Guido, İstanbul'da Advocaat'ın takımıyla da görüştü. Bu görüşme bir transfer görüşmesi mi bilmiyorum. Guido'nun bir başka oyuncusu için olabilir mi, onu da bilmiyorum. Wes'i Boğaz Köprüsü'nün diğer yakasında görür müyüz? Bunu Türkler bizden daha iyi biliyordur."
 
"SADECE GALATASARAY" DEDİ AMA...


Cim Bom'un yüksek maaşı nedeniyle sezon sonunda yolları ayırma seçeneğini elinde tuttuğu Sneijder, daha önce yaptığı bir açıklamada, "Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takımında oynamam" demişti. Daha önce İstanbul takımları arasında gerçekleşen transferlerin çoğunda, oyuncuların "başka takımda oynamam" açıklamaları yaptığı ama buna rağmen transferlerin olumlu sonuçlandığına sıkça rastlanılmıştır. 
 
TUDOR'LA KÖPRÜLERİ ATTI


Medipol Başakşehir maçının ardından soyunma odasında yedek kalmasını yüksek sesle eleştiren ve Igor Tudor'la birbirine girdikleri iddia edilen Sneijder, Galatasaray'da artık mutlu değil. Takımın içinde bulunduğu durumdan memnun olmayan Hollandalı, yedek kalmasına anlam veremiyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x