HÜKÜMET SÖZCÜSÜ BOZDAĞ’DAN FLAŞ ABD AÇIKLAMASI!

HÜKÜMET SÖZCÜSÜ BOZDAĞ'DAN FLAŞ ABD AÇIKLAMASI!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ,"Bundan sonra Türkiye sadece söze bakmayacak, sözle beraber icraata bakacak. İkisi birbirini tutuyorsa mesele yok. Şu ana kadar maalesef ABD yetkililerinin Türkiye'ye verdiği sözlerle arazideki icraatları birbirini tutmadı. Her icraat, verilen sözü tekzip etti" dedi.

28 Ocak 2018 - 12:43


Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı harekatına ilişkin önemli açıklamlar yaptı.  ABD'nni tavrını sert dille eleştiren Bozdağ, "Sınırlarımızın  güvenliğini tehdit eden, sınır boyunda yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal  emniyetini yok eden ve askerimize, polisimize, güvenlik birimlerimize saldıran,  bölgede PKK'nın devletleşmesine yol açan ve PKK'nın devletleştirilerek terör  ordusu kurulmasına yol açan hiçbir gelişmeye Türkiye müsaade etmeyecektir. Bunun  arkasında kim olursa olsun onlarla dişe diş mücadeleden de çekinmeyecektir" diye konuştu. 

ABD'nin verdiği sözlerin icraata geçmediğini anlatan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ açıklamalarının satır başları şöyle: Bundan sonra Türkiye sadece söze bakmayacak, sözle beraber icraata bakacak. İkisi birbirini tutuyorsa  mesele yok. Şu ana kadar maalesef ABD yetkililerinin Türkiye'ye verdiği sözlerle  arazideki icraatları birbirini tutmadı. Her icraat, verilen sözü tekzip  etti.

MÜNBİÇ DE TERÖRİSTLERDEN TEMİZLENECEK

ABD'li yetkililer ve  başka destek verenler  hedeflerinden vazgeçmediği ve bu hedefleri tamamen rafa  kaldırıp buradaki bütün planları, organizasyonları dağıtmadığı sürece bu planları  biz dağıtacağız, organizasyonları biz bozacağız. Münbiç de Fırat'ın doğusu da  bunlardan temizlenecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x