İçerde Son Bölümü İzle. İçerde yeni bölüm yine nefesini kesti. İçerde 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İçerde takipleri şimdi 9.bölümü merakla beklemeye başladı. Sosyal medyada patlama yapan İçerde 8.bölüm ün ardından şimdi 9.bölümün biran önce gelmesi için beklemeye koyuldu. İçerde yeni bölüm ve son bölüm tüm detayları haberimizden ulaşabilirsiniz. Her Bölümüyle Nefes Kesen İçerde son bölümüyle yine ekranlara kilitledi. Ünlü oyuncu kadrosuyla Show TV'de izleyiciyle buluşan heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle merhaba dedi. İçerde 8.bölümde yine olay sahneler yaşandı. Kebapçı Celal, bazı şeylerden şüphelenmektedir. Sarp geldiğinden beri Yusuf Müdür her şeyin altından çıkmaktadır.  Kebapçı Celal Baba, Mert ve Melek üzerinde baskısını her geçen bölüm arttırmaktadır. Melek, Sarp'la karşı artık bişeyler hissettiğinin farkındadır. Mert'te Eylem'e karşı duygular beslemektedir. Ortalık iyice karışmıştır. Mert teşkilatın başına geçmiştir. Daha önceki bölümle hainliği başka arkadaşının üstüne yıkan ve Celal Baba'nın onu öldürmesiyle şüphe dumanları ortadan kalkmıştır. Yusuf Müdür ve Sarp yine köşeye sıkışmışlardır.. Ellerinde yine somut bir delil bulunamamaktadır. Sarp ise hayatını mahveden adamla birlikte çalışmaktadır. Mestan ise Alyanak'ın yanına gelip Sarp hakkında bilgi almak istemektedir. Sarp, Meleğe kardeşi Umut'un resmini gösterdi ve 'Sokaklarda yaşarken böyle bir çocuğu gördün mü?' diye sordu.. Melek ise böyle bir küçük çocuğun sokaklarda yaşayamayacağını söyledi.
 

Onun gibi düşünen biri daha vardır tabi ki o da en sadık elemanı Mestan'dır. Mestan Sarp'tan şüphelendiğini Celal Babaya söylemiştir. Bu şüpheleri doğru bulan Celal Baba bir açığını gördüğünde öldür emrini vermiştir. Artık Mestan Sarp'ın açığını aramaya başlar ve ona büyük bir tezgah düzenler.


GECENİN FİNALİ

#içerde 8. bölüm final karesinde "Sarp çaresiz tek başına ve Celal ise tüm kudretiyle gazap içinde..
Sosyal medya gündeminde kendine kısa sürede yer edinen dizi içerde, Ay Yapım tarafından yapılıyor. Dizinin başrollerinde ise Çağatay Ulusoy, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Aras Bulut İynemli, Damla Colbay ve Rıza Kocaoğlu gibi oyuncular rol alıyor. Başarılı performansı ile beğeni toplayan Çağatay Ulusoy, Sarp karakteri ile adeta özdeşleşmiş durumda.

MESTANI KİM ÖLDÜRDÜ?
Dizinin dün akşamki bölümünde en konuşulanlardan biride Mestanı kimin öldürdüğü oldu, sosyal medyada Mestanı kim oldürdü? tweetleri bile paylaşılmaya başlandı.
Mestan'ı sallandırdılar, kanını akıttılar, Canım kurban babam dedi, Celal yoluna kurban ettiler.

Sarp'ın, Melek’in Celal’in kızı olduğunu öğrenince kafası karışır. Hem onu üzmemek için gerçeği gizler, hem de ilişkilerine mesafe koymak ister. Mestan, Sarp’ın Kebapçı Celal’e olan sadakatinden şüphelenmeye başlamıştır. Bunu Celal’e dillendirir. Mestan işin aslı olup olmadığını öğrenmek için Kebapçı Celal’den onay alıp Sarp’ı takip etmeye başlar. Celal daha önce Füsun ve Eylem’den uzak durması konusunda uyardığı Mert’i Sarp hakkında bir açık yakalaması için Füsun’un lokantasına gönderir. Yeşim, Sarp’ı Melek konusunda uyarır. Melek’in yeni oyuncağı olduğunu, kendisiyle işi bitince fırlatıp atacağını söyler.

Sarp, Mestan’ın adım adım peşinde olduğundan habersizdir. En ufak bir hatasının telafisi olmayacaktır. Bu kez Sarp için çember iyice daralmıştır.


İÇERDE 7. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Eylem’in sokak çocuklarıyla ilgili yaptığı haber Melek, Celal ve Mert’i endişelendirir. Celal bunu yapanın kim olduğunu bulması için Mert’i görevlendirir. Mert, Eylem olduğunu öğrenir ama ona bir zarar gelmemesi için Kebapçı Celal’e söylemez. Ayrıca haberde Mert, geçmişiyle ilgili bir ipucu yakalar ve peşine düşer.

Sarp telefonundaki “aşkım” diye kayıtlı kişinin Yusuf Müdür olduğunu Melek’in anlamaması için küçük bir plan yapmıştır. Barış kendisini Füsun’un lokantasına yerleştiren adamla buluşur. İlk görevini alır.