iki metrobüs çarpıştı: Yaralılar var

iki metrobüs çarpıştı: Yaralılar var

İki metrobüs çarpıştı . Kazada çok sayıda kişi yaralandı.

03 Aralık 2017 - 11:29 - Güncelleme: 03 Aralık 2017 - 11:32

Yenibosna Çobançeşme'de metrobüs kazası meydana geldi. İki metrobüs çarpıştı,kazada çok sayıda kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İHA ise bir metrobüste küçük çaplı bir patlama olduğu yönünde haber geçti.
Yenibosna Sefaköy mevkiinde iki metrobüs çarpıtı. Kazada çok sayıda kişi yaralandı.  İhbar üzerine bölgeye ambulanslar sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından ambulanslara taşınıp çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle yolda metrobüs kuyruğu oluştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamada öndeki metrobüse arkadan gelen başka bir metrobüsün çarptı kazada 19 kişinin yaralandığı belirtildi. 
İSTANBUL VALİLİĞİ 14 YARALI VAR 

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada metrobüs kazasında 2'si ağır olmak üzere 14 kişinin yaralandığı kaydedildi.  

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Kaza nedeniyle metrobüs seferleri de bir süre kontrollü olarak sağlandı. Kaza yapan metrobüslerin yoldan kaldırılmasının ardından da seferler normale döndü. 
 İhlas haber Ajansı ise Yenibosna'da, Avcılar istikametinde seyir eden bir metrobüsün iç kısmında teknik nedenle ufak bir patlama meydana geldiğini ve oluşan patlama sonrasında metrobüsün camları kırılırken, bazı yolcular yaralandığına ilişkin haber geçti.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x