İLÇEDE SU SIKINTISI

İLÇEDE SU SIKINTISI

11 Temmuz 2016 - 10:08

 

Çeşme'de altyapı yetersizliği nedeniyle yaşanan su sıkıntıları, vatandaşların tepkisine neden oldu.

 

İzmir'in Çeşme ilçesinde 9 günlük bayram tatili nedeniyle nüfus patlaması yaşanırken, altyapı yetersizliği nedeniyle ilçe sakinleri susuz kaldı.

SU KESİNTİLERİ

Başta Dalyan Mahallesi olmak üzere Ilıca ve Alaçatı ile ilçede tatil boyunca su kesintileri yaşandı. Zaman zaman da su kesintisi olmasa bile, çeşmelerden iplik gibi az miktarda su geldi. Yaşanan duruma Çeşmeliler isyan etti.

Sabah gazetesinin haberine göre; Dalyan Mahallesi'nde yaşayan 60 yaşındaki evli iki çocuk babası mermerci Cengiz Tekelen, 9 günlük tatilin başlamasıyla beraber su kesintilerinin de başladığını ifade etti.

"SU KESİLİYOR KÖPÜKLÜ KALIYORUZ"

Tekelen, "Duş alamıyoruz. Duştayken su yarıda kesilince köpüklü kalıyoruz. Ya da iplik gibi aktığında sıkıntı yaşıyoruz. Su olmadan hayat da olmuyor" dedi. Dalyan Mahallesi'nde oturan 2 çocuk annesi ev hanımı Nuray Dağşan, "Son 8 gündür sular ara ara kesiliyor. Susuz yaşanmıyor. Ne bulaşık ne da çamaşır yıkayabiliyoruz. Su çok az aktığında bile çamaşır ve bulaşık makineleri çalışmıyor. Su olmadığı zaman damacanadan ihtiyacımızı gideriyoruz. Altyapının bir an önce yenilenmesi gerekiyor"şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x