İstanbul Seçimini Yaptı!

İstanbul Seçimini Yaptı!

23 Haziran 2019 - 21:16

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, yenilenen seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu. İmamoğlu "İstanbul'da herkes için yeni ve ortak bir sayfa açılıyor" dedi. İstanbul'un yararına olan her işte yardımcı olacağını söyleyen İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yol haritasını sunmak için ziyaret talebini iletti

23 Haziran seçiminde hem ittifak hem parti adayı hem de bağımsız aday olarak çalışan tüm rakiplerime teşekkür ediyorum. Ben şahsım adına seçim döneminde bana, aileme, partime yönelik sistematik saldırıları elbette ki unutmak istiyorum. O dil bitsin. Yeni sayfayı, yeni dönemi başlatmak istiyoruz. Bu süreçte bu tür davranışta bulunanların hak ettiği cevabı milletimizden alacağını düşünüyorum. Devletin başı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da seslenmek istiyorum. Depreme hazırlık gibi, daha fazla metro gibi, mülteci sorunu gibi konularda merkezi yönetimin işbirliğiyle çalışmasının önemini görüyoruz. Seçim öncesinde vatandaşa anlattığım yol haritasına uygun olarak sizinle uyum içerisinde çalışmaya hazırım ve buna talibim. Bunu tüm İstanbullulara duyuruyorum. Hiçbir siyasi mesele vatandaşımızın refahından, huzurdan, barıştan, sevgi ve saygıdan önemli değildir. Yasal sürecin tamamlanmasının, mazbatanın alınmasının ardından yol haritamızı size sunmak ve görüşlerinizi almak için sizi ziyaret talebimi buradan iletiyorum. Bu ülkenin buna ihtiyacı olduğunun altını çiziyorum. Vatandaş siyasetçi kavgalarından bıkmıştır. Hizmet ve çözüm beklemektedir.

Millet adına yapılacak hizmetleri engelleme çabasıyla karşılaşırsak, her şeyi şeffaf bir şekilde vatandaşımızla paylaşacağız. İBB Türkiye'nin en önemli kurumlarından biridir. Bir kez daha vaat ediyorum ki, her ne yapıyorsak olduğu gibi milletin takdirine sunulacaktır. Hiçbir aşaması gizli olmayacaktır.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x