İstanbul’da patlama! Eski bakanın oğlu ağır yaralı!

İstanbul'da patlama! Eski bakanın oğlu ağır yaralı!

14 Kasım 2016 - 19:15

Alınan bir son dakika haberine göre; Maltepe'de bir elektronik firmasına kurye ile gelen pakette patlama oldu. Patlamada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı.

Maltepe'de meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere  göre 3 kişi yaralandı. 
 
Zümrütevler Mahallesinde 4 katlı binadaki elektrik ve mühendislik  firmasına kargoyla geldiği öne sürülen bir paketin şirket çalışanlarınca  açılmasının ardından patlama meydan geldi. Haber verilmesi üzerine olay yerine  itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
 
Olayda yaralanan 3 kişi, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin  ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerinin patlamanın meydana geldiği yerde  incelemeleri sürüyor.

 
ESKİ BAKANIN OĞLU AĞIR YARALANDI
 
Maltepe'deki şirkette yaşanan patlamada ağır yaralanan Osman Özdemir Kurdaş'ın, eski Maliye Bakanı Kemal Kurdaş'ın oğlu olduğu öğrenildi.
 
Maltepe'de Genel Sistem Dizayn (GSD) isimli şirkete gelen kargo paketi patladı, olayda 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Patlamada yaralanan GSD Genel Müdürü Osman Özdemir Kurdaş'ın eski Maliye Bakanı ve ODTÜ'nün ilk rektörlerinden Kemal Kurdaş'ın oğlu olduğu ortaya çıktı. Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Kurdaş'ın durumun ağır olduğu ve acilen ameliyata alındığı öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x