İŞTE 6 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ DEHŞET EVİ!

İŞTE 6 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ DEHŞET EVİ!

İŞTE 6 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ EV!

05 Mayıs 2017 - 16:10 - Güncelleme: 05 Mayıs 2017 - 16:19

Katliamı günler önce planlamış

Denizhan Dener, sevdiği kızı gelin olarak istemeyen akrabalarını öldürüp canına kıydı. İlk kurşunu ise kendisini büyüten halasına sıktı. Katliamdan 3 gün önce de tavşanını berberine emanet ettiği ortaya çıktı.

.Adana'da kız isteme kavgası yüzünden yaşanan katliamın ardındaki sis perdesi aralandı. Kahreden olay, önceki gün yaşandı. Medikal işiyle uğraşan Denizhan Dener (36), küçük yaşta yetim ve öksüz kaldı. Halaları tarafından büyütülen Dener, Hanım Kaya'ya (25) gönlünü kaptırdı. 6 yıldır birlikte olan çift, evlilik kararı aldı. İddialara göre Dener, sevdiği kızı istemeleri için aile büyüklerine baskı yaptı. Ankara'da oturan halası Nursen Metin (68) ve emekli vali olan eniştesi İsmet Metin (76) ile kendisini büyüten diğer halası Gönül Cengiz'i (66) Hatay'dan Adana'ya çağırdı.

 

'HEPSİNİ ÖLDÜRECEĞİM' DEDİ 

Dener, evine gelen halaları, eniştesi ve iki kuzeni ile kız isteme meselesi yüzünden tartıştı. Denizhan'ı büyüten halaları, "Ailemize uygun değil, kardeşi cezaevinde yatıyor, senin paranı harcıyor" diyerek gelin adayına karşı çıktı. Sinirlenen Dener ise dehşet saçtı. Önce kendisini büyüten halası Gönül Cengiz'i, sonra halasının oğlu Suphi Cumhur Cengiz, halası Nursen Metin, eniştesi İsmet Metin ve kızları Senem Metin'i öldürüp katliam yaptı. Ardından sevgilisini arayan Denizhan Dener, "Seni üzdüm. Seni çok seviyorum. Kendine iyi bak" dedikten sonra telefonu kapatıp canına kıydı. Dener'in olaydan bir gün önce sevgilisi ile kavga ettiği, katliamın yaşandığı gün barıştığı, katliamdan birkaç saat önce de sevgilisine bin lira para gönderdiği ortaya çıktı. İfadesine başvurulan Hanım Kaya ise şunları anlattı: "Denizhan ile 2 aydır evlilik planı yapıyorduk. Ailesi buna karşı çıkıyordu. Bir keresinde Denizhan, 'Yeter artık, Hepsini öldüreceğim' dedi. Ailesi beni isteseydi bu olaylar yaşanmayacaktı.".

CENAZESİNİ KİMSE ALMADI

Katliam kurbanları eski vali İsmet Metin, eşi Nursen ve kızları Senem Metin ile Gönül Cengiz ve oğlu Suphi Cumhur Cengiz'in cenazeleri toprağa verilmek üzere Hatay'a uğurlandı. Annesi, babası ve kız kardeşini kaybeden Didem Metin, "Hepsi gitti. Hiçbir şey yoktu ortada. Ben şaka yapıyorlar sandım. Adli Tıp'a geldim gerçekmiş" diye ağıt yaktı. Katliam yapan Denizhan Dener'in cenazesini kimse almadı. Yakınları "Kimsesizler mezarlığına gömsünler" ifadesini kullandı. Ölen Suphi Cumhur Cengiz'in 28 gün önce baba olduğu ortaya çıktı. Yakınları "Daha bebeğine doyamadı" diye ağladı.

 

'TAVŞANA GÖZÜN GİBİ BAK' DEMİŞ

Sevdiği kız uğruna katilam yapan Denizhan Dener'in çok sevdiği tavşanını olaydan 3 gün önce berberi Ömer Kumranlı'ya (26) teslim ettiği ve "Ona gözün gibi bak" dediği ortaya çıktı. 6 kişinin öldüğü evin sahibi Filiz Biricik ise "Denizhan bey, çok saygılı bir insandı. Böyle bir şey yaptığına inanamıyorum. Evi satacağız" açıklamasını yaptı.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x