İşte Detaylar !

İşte Detaylar !

29 Ağustos 2018 - 14:58

Beşiktaş, İtalya Serie A takımlarından Torino'da forma giyen orta saha oyuncusu Adem Ljajic'in transferinde sona yaklaştı

Kiralama teklifi: 1 milyon euro

Alınan habere göre; Torino'nun 26 yaşındaki Sırp oyuncusu için pazarlık masasına oturan siyah-beyazlılar, İtalyan ekibini ikna etmeye uğraşıyor. Kartal, 1 sezonluk kiralama bedeli olarak Torino'ya 1 milyon euro ve oyuncunun ücretini karşılamayı taahhüt ediyor.

Torino opsiyonun 15 milyon euro olmasını istiyor 

10 milyon euro da satın alma opsiyonu konulacak. Ancak Torino opsiyonun 15 milyon euro olmasında ısrarcı.

İki taraf arasındaki bu sorun çözüldüğü takdirde Beşiktaş'ın yeni 10 numarası Adem Ljajic cuma gününe kadar imzayı atacak. Aksi takdirde diğer alternatifler değerlendirilecek.


İTALYAN GAZETECİ DE DUYURDU

İtalyan gazeteci Diego Fornero da resmi imzanın çok yakın olduğunu belirtti. Fornero, "Adem Ljajic, Beşiktaş'a gerçekten çok yakın. Anlaşma olması çok muhtemel. Ancak halen tamamlanmamış şeyler olduğu bir gerçek" ifadelerini kullandı. Sırp oyuncunun yakın arkadaşı Lola Selimovic'in sosyal medya paylaşımları Beşiktaş taraftarını heyecanlandırdı. Selimovic önce Adem Ljajic ile bir fotoğrafını paylaşırken ardından uçaktan çekilen bir kareyi Türkiye bayrağı ile birlikte paylaşması dikkatlerden kaçmadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x