İşte Dev Derbi’nin 11’leri!

İşte Dev Derbi'nin 11'leri!

25 Şubat 2019 - 18:11 - Güncelleme: 25 Şubat 2019 - 18:17

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı bu akşam nefesleri kesecek! Ligde oynadığı son üç maçı da kazanan Beşiktaş, sarı-lacivertlileri mağlup ederek 4'te 4 yapmak istiyor. Tarihinin en kötü sezonunu geçiren ve ligdeki son 5 derbide galibiyet alamayan Fenerbahçe ise 3 puan hasretine son vermenin peşinde! İşte Beşiktaş - Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri, sakat ve cezalı oyuncular...


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 23. haftanın son maçında bu akşam Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Antalyaspor, Bursaspor ve Evkur Yeni Malatyaspor'u mağlup ederek Süper Lig'de bu sezon ilk kez üst üste 3 karşılaşma kazanan siyah-beyazlılar, sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe'yi de taraftarının önünde yenip seriyi 4 maça çıkarmak ve zirve takibini sürdürmek amacında.


Süper Lig'de 23. haftaya 24 puanla küme düşme hattının bir basamak üstünde 15. sırada giren Fenerbahçe, alt sıralardan kurtulmak için derbide galip gelmeye çalışacak. Ligde son iki maçını kazanamayan, UEFA Avrupa Ligi'ne de hafta içinde Rus ekibi Zenit'e yenilerek veda eden sarı-lacivertliler, derbide 3 puanı alarak taraftarlarını sevindirmeyi hedefliyor.



Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında Vodafone Park'ta bu akşam saat 21.00'de başlayacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Beşiktaş - Fenerbahçe maçı beIN SPORTS 1'den yayınlanacak.


FENERBAHÇE, LİGDEKİ SON 5 DERBİYİ KAZANAMADI

Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı son 5 derbide kazanamadı. Ligdeki son derbi galibiyetini 23 Eylül 2017'de Beşiktaş'a karşı alan sarı-lacivertliler, daha sonraki 5 derbide 4 beraberlik, 1 yenilgi yaşadı.


DEPLASMANDA KAYIP!

Sarı-lacivertliler, bu sezon 11 maçta tek galibiyet yaşadığı dış sahalarda, 4 beraberlik, 6 yenilgi aldı. Bu sezon ligdeki tek deplasman galibiyetini 16 Eylül 2018'de Atiker Konyaspor maçında elde eden Fenerbahçe, daha sonraki 8 dış saha maçında kazanamadı. Fenerbahçe, dış sahada bu sezon gol yollarında da etkisiz kaldı. Deplasmandaki 11 maçın 7'sinde gol sevinci yaşayamayan sarı-lacivertliler, sadece 5 kez rakip fileleri havalandırabildi.


BEŞİKTAŞ, İÇ SAHA AVANTAJINA GÜVENİYOR!

Dev derbi öncesinde siyah-beyazlıların iç saha, sarı-lacivertlilerin deplasman performansı dikkati çekiyor. Ligde 23. haftaya 3. sırada giren Beşiktaş bu sezon Vodafone Park'ta oynadığı 10 karşılaşmada 20 puan topladı. Seyircisi önündeki maçların 6'sından galibiyetle ayrılan siyah-beyazlılar, ikişer beraberlik ve yenilgi yaşadı. Seyircisi önünde çıktığı 10 maçta rakip fileleri 19 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 11 gol gördü.


İŞTE MUHTEMEL 11'LER!

BEŞİKTAŞ

Teknik direktör Şenol Güneş'in Fenerbahçe derbisinde sahaya süreceği olası 11 şöyle:

LORIS KARIUS


BURAK YILMAZ


JEREMAIN LENS (GÜVEN YALÇIN)


SHINJI KAGAWA


RICARDO QUARESMA


DORUKHAN TOKÖZ


ATIBA HUTCHINSON



CANER ERKİN


DOMAGOJ VIDA


ISIMAT-MIRIN


GÖKHAN GÖNÜL


FENERBAHÇE

Teknik direktör Ersun Yanal'ın ise Beşikltaş derbisinde sahaya şu 11'i sürmesi bekleniyor:

VOLKAN DEMİREL


SADIK ÇİFTPINAR


ROBERTO SOLDADO


VICTOR MOSES


NABIL DIRAR


TOLGAY ARSLAN


JAILSON


MEHMET TOPAL


HASAN ALİ KALDIRIM (İSMAİL)


MARTIN SKRTEL

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x