İşte Galatasaray’ın yeni hocası...

İşte Galatasaray'ın yeni hocası...

İşte Galatasaray'ın yeni hocası...

14 Şubat 2017 - 14:34

Zirve yarışındaki tüm rakiplerinin puan kaybettiği haftada Türk Telekom Arena’da konuk ettiği Kayserispor’a 2-1 yenilerek ‘altın tepsi’de sunulan fırsatı elinin tersiyle iten Galatasaray'da beklenen oldu.
Teknik direktör Jan Olde Riekerink’le yolların ayrılması kararı alındı. Riekerink ile yolların ayrıldığı bugünkü yönetim kurulu toplantısından sonra resmen açıklanacak.
GALATASARAY'DA IGOR TUDAR DÖNEMİ | NTV Spor'un son dakika haberine göre; Galatasaray teknik direktör Igor Tudor ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı.
Tudor, sözleşmesindeki maddeye göre 150 bin Euro ödemesi durumunda Karabükspor'dan ayrılıyor. Eşinin doğumu için Hırvatistan'a giden Igor Tudor, bu akşam İstanbul'a gelecek.
Taraftarların “Bey” lakabını taktığı Hollandalı hocaya tazminat ödenmeyeceği ve sadece kalan 3 aylık maaşının verileceği ifade edildi.  
ALTYAPIDAN GELDİ 2 KUPA KAZANDI | Aslan’a geçtiğimiz yılın şubat ayında altyapı sorumlusu olarak gelen Jan Olde Riekerink, mart ayında ise ligin bitimine 9 hafta kala teknik direktörlük görevini üstlendi.  
Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe’yi 1-0 yenerek kariyerinin ilk kupasını kazanan 54 yaşındaki teknik adam, bu sezonun başında ise TFF Süper Kupa finalinde Beşiktaş’ı penaltılarla devirmeyi başarmıştı.  
Cimbom, Riekerink döneminde çıktığı 41 resmi maçta 21 galibiyet, 10 beraberlik ve 10 mağlubiyet elde ederken yüzde 51’lik kazanma oranı yakaladı.
İSMİ DİĞER ADAYLAR | Kalan 14 haftada ligi tanıyan yerli isimler üzerinde duran Sarı-Kırmızılı kurmayların kulübün efsanesi Bülent Korkmaz ile eski futbolculardan Emre Aşık’ı birlikte görevlendirmeye sıcak baktıkları öğrenildi.  
Bu ikilinin yanı sıra listede Aslan’ın eski hocası Hamza Hamzaoğlu da var.
Yılmaz Vural’ın da gündemde olduğu bildirildi.  Adı bu görev için anılan Hasan Şaş’a ise teklif gitmediği ifade edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x