İşte Koronanın Fotoğrafı!

İşte Koronanın Fotoğrafı!

08 Nisan 2021 - 19:30

İngiltere'de, koronavirüs salgını nedeniyle yakınlarını kaybeden ailelere yönelik başlatılan İngiltere Parlamento Binası'nın karşısındaki duvara 150 bin kalp çizme kampanyası tamamlandı. Aileler şimdi bu duvarın ulusal bir anıt olması için Başbakan Johnson'ın yardım etmesini bekliyorlar


İngiltere'de geçtiğimiz aylarda "Koronavirüs Nedeniyle Yakınlarını Kaybeden Aileler İçin Adalet İngiltere” adlı grup, salgında hayatını kaybedenlerin anısına bir kampanya düzenlendi.


Katılımcıların koronavirüs salgınında hayatını kaybedenlerin anısına İngiltere Parlamento Binası’nın karşısındaki duvara elleriyle kalp çizmeye başladı.


Bu kapsamda yaklaşık 150 bin kalp çizilmesi planlanmıştı ve bugün grup temsilcisi tarafından kampanyanın tamamlandığı ve 150 bin kalbin çizildiği belirtildi.



Hayatını kaybedenlerin aileleri şimdi bu duvarlarının ulusal anma yeri olarak kalmasını istiyorlar ve Başbakan Boris Johnson'dan anıtın kalıcı olmasına yardım etmesini istiyorlar.


İngiltere hükümeti ise daha önce yaptığı açıklamada; koronavirüs salgınının sona ermesinin ardından kalıcı bir anıt yapılacağını belirtmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x