İşte Son Tahminler!

İşte Son Tahminler!

08 Ocak 2019 - 08:56

Meteoroloji'nin günlerdir yaptığı uyarıların ardından İstanbullar bu sabah güne beyaz örtüyle uyandı. İstanbul'un genelinde kar yağışı görüldü. Ankara'da ise bugün de hava sıfırın altında seyredecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü pazar günü yayınladığı uyarıda İstanbul'da pazartesi günü kar yağışının beklendiğini açıklamıştı. Beklenen kar yağışı dün akşam saatlerinden itibaren etkisini gösterdi. Kar yağışıyla birlikte ilk önce şehrin yüksek kesimleri ardından da şehrin tamamı beyaz örtüyle kaplandı.

ÖĞLE SAATLERİNE KADAR SÜRECEK

Meteoroloji'nin son verilerine göre ise İstanbul'da kar yağışının öğle saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. Sıcaklık ise 0 ila 3 derece arasında değişecek.

İSTANBUL'DA SICAKLIK YÜKSELECEK AMA...

Sıcaklık bu hafta İstanbul'da lodosun da etkisiyle ani bir artışla 12-13 derecelere kadar yükselecek. Hafta sonuna doğru ise sıcaklıkların yeniden mevsim normallerine dönmesi bekleniyor.

ANKARA'DA DONDURUCU SOĞUKLAR

Ankara'da kar yağışı etkisini kaybetti. Eksilerde bulunan sıcaklıklarda ise bir değişiklik yok. Ankara'da bugün hava -1 derece. Yarın Ankara'da hava sıcaklığının -4 derece olması bekleniyor. Kar yağışının Başkent'te hafta sonu yeniden başlayacağı öngörülüyor.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL °C, 3°C
Çok bulutlu, sabah ve öğleden sonra aralıklı kar yağışlı

ANKARA °C, -1°C
Çok bulutlu, sabah ve öğleden sonra hafif kar yağışlı

IZMIR °C, 5°C
Parçalı ve çok bulutlu

ADANA °C, 9°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra kuvvetli (30-60 kg/m2) olması bekleniyor.

BOLU °C, -2°C
Çok bulutlu ve kar yağışlı

SAMSUN °C, 5°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, iç ve yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra kıyılarda kuvvetli (30-60 kg/m2),iç kesimlerde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

ERZURUM °C, 0°C
Çok bulutlu ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra güney ilçelerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x