KAHRAMAN AĞABEY ASANSÖRE ELİ SIKIŞAN KARDEŞİNİ KURTARDI

KAHRAMAN AĞABEY ASANSÖRE ELİ SIKIŞAN KARDEŞİNİ KURTARDI

KAHRAMAN AĞABEY ASANSÖRE ELİ SIKIŞAN KARDEŞİNİ KURTARDI

27 Eylül 2017 - 10:19


İzmir’de okula gitmek için 13 yaşındaki abisi Can Fırat ile asansöre binen 9 yaşındaki Mehmet Taşkıran’ın eli asansör kapısına sıkıştı.
İzmir'de okula gitmek için 13 yaşındaki abisi Can Fırat ile asansöre binen 9 yaşındaki Mehmet Taşkıran'ın eli asansör kapısına sıkıştı. Kardeşinin bağırışı karşısında soğukkanlı davranarak ikinci çelik kapı kapanmadan asansör kapısını tekmeyle açan 13 yaşındaki ağabey, kardeşinin kahramanı oldu.

Olay, İzmir'in Buca ilçesinde meydana geldi. 9 yaşındaki Mehmet Taşkıran, 13 yaşındaki ağabeyi Can Fırat Taşkıran ile okula gitmek üzere apartmanın asansörüne bindi. Bu sırada sağ elinin orta parmağını asansör kapısına sıkıştıran Mehmet, acıyla bağırmaya başladı. 13 yaşındaki ağabey Can Fırat Taşkıran ise asansörün içindeki ikinci çelik kapı kapanmadan tekmeyle asansör kapısını açtı. Kanlar içerisinde kalan Mehmet Taşkıran, hemen hastaneye kaldırılarak ameliyat edildi. Büyük bir kazadan abisi sayesinde kurtulan Mehmet Taşkıran, "Abim kahramanım oldu" diyerek Can Fırat Taşkıran'a teşekkür etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x