Kanarya prestij maçında!

Kanarya prestij maçında!

Fenerbahçe Türkiye Kupası'nda Antalyaspor deplasmanında prestij maçına çıkacak.

27 Ocak 2016 - 10:22

Fenerbahçe Türkiye Kupası'nda Antalyaspor deplasmanında prestij maçına çıkacak.

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'ndaki 5 maçını da kazanarak grup liderliğini garantileyen Fenerbahçe son maçta Antalyaspor ile karşılaşacak. Sarı-Lacivertliler için bu maç prestij maçı anlamı taşıyor. Genç oyuncularını ve bazı yedek oyuncularına şans verecek Pereira kazanma alışkanlığını sürdürme vurgusu yapıyor. Portekizli teknik adam Antalyaspor deplasmanına as oyuncularını götürmeyecek.

Bu arada Fenerbahçe kafilesi Antalya seyahatini günü birlik yapıyor. Ligde ve Avrupa'da maçtan bir gün önce deplasmana giderek konaklayan Fenerbahçe; bu sezon kupadaki Giresunspor maçına da günübirlik gitmeyi tercih etmişti. Sarı lacivertli kafile bazı yurtdışı seyahatlerinde takımı dinlendirmek amacıyla dönüş yolculuğunu maçın ertesi gününe de çekmişti.

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Raul Meireles, Gökhan Gönül, Ertuğrul Taşkıran ve Abdoulaye Ba'nın, Antalyaspor karşısında forma giymesi beklenmiyor.

Grupta Tuzlaspor ve Giresunspor'u geride bırakarak üst tura yükselmeyi garantileyen iki takımın mücadelesi 20.45'te Antalya Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı Emre Altun yönetecek.

Grupta 2.haftada İstanbul'da oynanan müsabakayı ev sahibi ekip 4-2 kazanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x