KONAK’IN YILDIZLARI UMUT VERİYOR

KONAK'IN YILDIZLARI UMUT VERİYOR

09 Eylül 2016 - 09:32

Kadın futbolunda elde ettiği başarılarla dikkat çeken Konak Belediyespor'un Yıldız Kızlar Takımı Türkiye Şampiyonası'nda üçüncü oldu. Kadınlar 1. Ligi'nde üst üste dört sezondur lig şampiyonluğunu kimselere kaptırmayan ablalarının izinden giden Yıldız Kızlar, kazandıkları kupayla gelecek için umut verdi.

Konak Belediyesi'nin Eylül ayı olağan meclis toplantılarının ikinci oturumu Belediye Başkanı Sema Pekdaş yönetiminde gerçekleştirildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya kadın futbolundaki başarısıyla dikkat çeken Konak Belediyespor'un Türkiye Şampiyonası'nda üçüncülük kupasını kazanan Yıldız Kızlar Futbol Takımı da katıldı. İzmir'de oynan turnuvada zorlu rakiplerini geçen ancak yarı finalde elenen Yıldız Kızlar, üçüncülük maçını kazanarak aldıkları kupayı Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a armağan etti.

KUPA SEVİNCİ YAŞADILAR

Türkiye Kadınlar 1. Ligi'nde üst üste dördüncü kez şampiyon olan ve geçen hafta Türkiye'yi Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden ablalarının izinden giden Konak'ın kızlarını gösterdikleri başarıdan ötürü kutlayan Başkan Pekdaş, elde edilen sonucun Konak Belediyespor'un başarılarının kısa zamanlı değil, sürdürülebilir olduğunu gösterdiğini söyledi. "Sizlere Konak halkı adına teşekkür ediyorum. Sürdürülebilir bir başarının olması için, yetenekli sporcuların yetişmesi için altyapı çok önemli. Flaş transferlerle geçici başarılar değil, sürekli bir başarı için altyapıdan yetişmiş sporcuların önemine inanıyoruz. Biz sizleri çok seviyoruz ve başarılar diliyoruz" dedi. Meclis toplantısında yaklaşan Kurban Bayramı'nı da kutlayan Pekdaş, "Tüm hemşerilerimizin Kurban Bayram'ını kutluyor; sağlıklı, huzurlu, sağlıklı bayramlar diliyorum. Ülkemizin huzur ve mutluluğu için güzel bir bayram olsun" diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x